RTX 2060 Gigabyte vs INNO3D

Turgut Köse

Femtopat
Arkadaşlar merhaba, RTX 2060 Super ekran kartı alacağım INNO3D ve Gigabyte markları arasında kaldım.
INNO3D bildiğim kadarıyla eski bir marka fakat Türkiye'de pek yaygın değil bir sorunla karşılaşırsam nerede çözebilirim bilmiyorum.
Gigabyte ise gayet bilinen bir marka fakat fiyat olarak 200 TL daha pahalı.
Dostlar sonuçta aynı GPU aralarında ne gibi farklar olabilir?
Arkadaşlar kartlar bunlar görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

gigabyte.PNG

inno3d.PNG

INNO3D'ye karşı çekincen olmasın, belirli yerlerde servisleri var. Ben RTX2080 Super ıchıll Black sıvı soğutmalı modelini kullanıyorum OC imkanı daha rahat bir sorunla karşılaşmadım 2 sene oldu neredeyse.

Gigabyte 2070 Super varken 2060'a o kadar para yatırmak akıl karı değil ışıklı falan olması bir şeyi değiştirmiyor eğer alacaksanız 4000₺ o para ya 2070 alınması daha doğrudur.

INNO3D'ye karşı çekincen olmasın, belirli yerlerde servisleri var. Ben RTX2080 Super ıchıll Black sıvı soğutmalı modelini kullanıyorum OC imkanı daha rahat bir sorunla karşılaşmadım 2 sene oldu neredeyse.
Hocam mesajınıza muhalefet olmak adına demiyorum ama 2080 Super piyasaya 23 Temmuz 2019'da çıkan bir ürün, yani tam olarak 1 sene bile olmamış, nasıl 2 senedir kullanıyorsunuz acaba? Mesajınızı düzeltmenizi tavsiye ederim. Ayrıca 170 lira farkla Aorus varken INNO3D esamesi okunmaz, kusra bakmayın. Kaliteli bir marka olduğunu biliyorum, sağladıkları avantajları göz önünde bulundurarak konuşmak lazım.

Hocam mesajınıza muhalefet olmak adına demiyorum ama 2080 Super piyasaya 23 Temmuz 2019'da çıkan bir ürün, yani tam olarak 1 sene bile olmamış, nasıl 2 senedir kullanıyorsunuz acaba? Mesajınızı düzeltmenizi tavsiye ederim. Ayrıca 170 lira farkla Aorus varken INNO3D esamesi okunmaz, kusra bakmayın. Kaliteli bir marka olduğunu biliyorum, sağladıkları avantajları göz önünde bulundurarak konuşmak lazım.
Uyarı için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı