Palm grip için Wireless mouse tavsiyesi

yanında 2KHz dongle çıkıyor diye gördüm. Eğer 4K gerek yoksa ekstra dongle almama gerek var mı?

Önerirseniz onu da alayım.

Darmoshark M3S Pro da dongle çıkmıyor dediğiniz model Darmoshark M3S diye biliyorum. Paranız yoksa şu anda almayın var ise alın.

@egemebb Selamlar, tekrardan rahatsız ediyorum ama biraz daha bütçemi arttırsam mı diye düşünüyorum.

Biraz beni düşündürdü. Iyzico ile ödeme yaparsam ekstra 300 TL indirim olacak.

Fikrinizi alabilir miyim? 😊 Ödeme adımındayım.
Hocam bütçeniz demek ki 3000 tlye kadar çıkmış galiba :)

Bu scyrox modelleri tüm tierlerde en üst seviyede. En güncel donanımlara sahip. Ayrıca içinden 8K dongle da çıkıyor. Kaçırmayın şu anda ön siparişte beklemek çok daha iyi olur öteki modellere göre.

Hocam bütçeniz demek ki 3000 tlye kadar çıkmış galiba :)

Bu scyrox modelleri tüm tierlerde en üst seviyede. En güncel donanımlara sahip. Ayrıca içinden 8K dongle da çıkıyor. Kaçırmayın şu anda ön siparişte beklemek çok daha iyi olur öteki modellere göre.
Yani aslında net bir bütçem yok. Gerekirse 5000 TL de verebilirim ama gerekiyor mu? O soruya hala yanıt veremedim.

Hangi modeli önerirsiniz? V6 mı V8 mi?

Şimdiye kadar önerdiğiniz modelin rengini düşünmüştüm. Beyaz kir yapar diye siyah alacağım kesin.

Bu arada, satıcı firma güvenilir mi

yani aslında net bir bütçem yok. gerekirse 5000 TL de verebilirim ama gerekiyor mu? o soruya hala yanıt veremedim.

hangi modeli önerirsiniz? V6 mı V8 mi?

Şimdiye kadar önerdiğiniz modelin rengini düşünmüştüm. Beyaz kir yapar diye siyah alacağım kesin.

Bu arada, satıcı firma güvenilir mi

Satıcı firma 15 yıldır bu sektörde. Bayağı güvenilir tabii bazı kişiler normal olarak olumsuzluk yaşayabiliyor. 5000 TL vermek gerek yok scyrox modelleri gayet işinizi görür. Eliniz küçük ya da orta mı hocam bu fareler öyle değil ise sorun yaratabilir biraz küçük bunlar. Olmaz ise başka modeller çok onları öneririm. İkisi de aynı model özellikleri. Sadece shapesi ve ağırlıkları farklı. Önerim V6 palm grip için daha uygun olabilir.

Elim orta parmağa kadar 19.5cm diyebilirim. Rival 110'u tutuşum görseldeki gibi. Çok da büyük sayılmaz elim ama evet, büyük sayılabilir.

Bu arada önerdiğiniz mouse gerçekten güzelmiş. DeepSearch ile uzun bir araştırma yaptım, rakibini bulamadım diyebilirim.

Bütçe artışı oldu
, tekrardan sizi yoruyorum. Kusura bakmayın! 😊

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 3.jpg
    3.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 18
elim orta parmağa kadar 19.5cm diyebilirim. Rival 110'u tutuşum görseldeki gibi. çok da büyük sayılmaz elim ama evet, büyük sayılabilir.

Bu arada önerdiğiniz mouse gerçekten güzelmiş. deepsearch ile uzun bir araştırma yaptım, rakibini bulamadım diyebilirim.

Bütçe artışı oldu
, tekrardan sizi yoruyorum. kusura bakmayın! 😊

Ne demek hocam olur mu öyle şey.
Eğer Rival 110 size rahat ise buyurun shape farkları. Birbirlerine çok benziyorlar ve yükseklik farkı olarak scyrox V6 daha büyük olması daha iyi.

Screenshot_2025-02-25-23-58-23-791_com.android.chrome-edit.jpg

Ne demek hocam olur mu öyle şey.
Eğer Rival 110 size rahat ise buyurun shape farkları. Birbirlerine çok benziyorlar ve yükseklik farkı olarak scyrox V6 daha büyük olması daha iyi.

Eki Görüntüle 2433027
Scyrox V6'yı sipariş veriyorum o zaman. Zaten Rival 110 beni 5 Mart'a kadar idare eder.

300 TL indirimle 2400 TL'ye alacağım sanırım.

Siyah rengi tercih edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı