Palm tutuş için kablolu mouse önerisi

Bütçe
1000

karbondioksit

Femtopat
Daha fazla  

İyi günler, iyisinizdir umarım. Birkaç gündür kablolu gaming mouse araştırıyorum ama bir türlü bulamadım. Bu konuda bana yardım etmenizi istiyorum ve linkini bıraktığım mouse hoşuma gitti. Hem mouse önerileri hem de linkini bıraktığım mouse için öneri yapar mısınız?
Tutuş şeklim Palm tutuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi günler, iyisinizdir umarım. Birkaç gündür kablolu gaming mouse araştırıyorum ama bir türlü bulamadım. Bu konuda bana yardım etmenizi istiyorum ve linkini bıraktığım mouse hoşuma gitti. Hem mouse önerileri hem de linkini bıraktığım mouse için öneri yapar mısınız?
Tutuş şeklim Palm tutuş.
Link attığınız mouse 148gram. Görünce şok oldum. Bende g102 var 85 gram ve yorucu oluyor diye dün 54 gramlık bir mouse satın aldım.

Hocam düşündüklerim arasında vardı madem müdavimisin mousenin kablosu platik mi ve ışıklandırma dpi ayarlama kısmında uygulaması var mı?
Tabii ki dostum. Kablosu plastik, rgb konusunda bir çok seçenek mevcut, görüntüsü güzel. Yıllarca kullandım, hiç bir problemle karşılaşmadım, seçeneklerin arasındaysa eğer düşünebilirsin. Aydınlatma ve diğer ayarlar için "GHUB" uygulamasını yüklüyorsun, mousenin üzerine tıklayıp ayarlara erişebilirsin, senin için fotoğraflar bıraktım.

Dosya Ekleri

• 20251207_153630.jpg
    20251207_153630.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 11
  • logii.PNG
    logii.PNG
    152,7 KB · Görüntüleme: 12
  • logiii333.PNG
    logiii333.PNG
    77 KB · Görüntüleme: 10
  • loogiii2.PNG
    loogiii2.PNG
    150,7 KB · Görüntüleme: 12
Tabii ki dostum. Rgb konusunda bir çok seçenek mevcut, görüntüsü güzel. Yıllarca kullandım, hiç bir problemle karşılaşmadım, seçeneklerin arasındaysa eğer düşünebilirsin. Aydınlatma ve diğer ayarlar için "GHUB" uygulamasını yüklüyorsun, mousenin üzerine tıklayıp ayarlara erişebilirsin, senin için fotoğraflar bıraktım.
Bilgilendirme için sağolun hocam. Mouseyi internetten mi almıştınız

Bilgilendirme için sağolun hocam. Mouseyi internetten mi almıştınız
Evet dostum. Şuan en uygun fiyat Amazon'da görünüyor ama arkadaşların dediği modeli de inceleyebilirsin. O da çok tavsiye edilen mousedir, ben bunu kullandığım için deneyimimi paylaşıyorum.

Farklı renklerine de bakabilirsin;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı