contvibes
Femtopat
Daha fazla
Selam, ben FiveM oynuyorum ve FPS artırmak amacıyla bir tweak.zip dosyası indirdim. Chrome'da virüs algılandı ve ardından Windows Defender korudu. Malwarebytes ve Windows'tan tam tarama yaptım, hiçbir şey bulamadı. Aynı trojan'dan mağdur olan arkadaşım format at dedi ama onun bilgisayarında güvenlik taramasında virüs algılanmış, bende algılanmadı. Bunu tespit etmemin bir yolu var mı? Olabilir de olmayabilir de, bypass etmesinden korkuyorum ve Görev Yöneticisi'nde tanımlayamadığım bir şey var, o da şu: "Windows Wireless LAN 802.11 Extensibility Framework". Bu, System 32'nin içinde bir exe dosyası. VirusTotal'e attım, 56/0 verdi, yani sıkıntı yok. Bazı başka programlarda çalışıyor zaten ama onlar Malwarebytes'e bağlı. Güvenlik için yardımcı olursanız sevinirim. Seviliyorsunuz, siz siz olun indireceğiniz dosyaya dikkat edin.
Ekstra olarak hiçbir şekilde bilgisayarda bir problem yok, her şey normal. Mail hesaplarımda sıkıntı yok. "net share" ve "net user" komutlarını kullandım, sadece Windows ve ben varım.
Ekstra olarak hiçbir şekilde bilgisayarda bir problem yok, her şey normal. Mail hesaplarımda sıkıntı yok. "net share" ve "net user" komutlarını kullandım, sadece Windows ve ben varım.
Son düzenleyen: Moderatör: