Palm tutuş için kablolu mouse önerisi

Bütçe
1000
Evet dostum. Şu an en uygun fiyat Amazon'da görünüyor ama arkadaşların dediği modeli de inceleyebilirsin. O da çok tavsiye edilen faredir, ben bunu kullandığım için deneyimimi paylaşıyorum.

Farklı renklerine de bakabilirsin;

Yine Efe kıpkıner ve yine kronik scroll sorunlu bir ürün. Bravo gerçekten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine Efe kıpkıner ve yine kronik scroll sorunlu bir ürün. Bravo gerçekten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her üründe sorun çıkabilir dostum, ben 2 yıl kullandım ve sorun yaşamadım. Sorun yaşandığı taktirde gönderirsin garantiye değişim yaparlar.

G102 Scroll kronikli ve iyi bir mouse değil önermem.

Her üründe sorun çıkabilir dostum, ben 2 yıl kullandım ve sorun yaşamadım. Sorun yaşandığı taktirde gönderirsin garantiye değişim yaparlar.
Niye sorunlu bir ürün olduğu biline biline "garantiye götürülür" bahanesiyle tavsiye yapıyorsunuz anlamış değilim.

Neden garantiyle uğraşayım? Fosilleşmiş, scroll ve sensör konusunda oldukça vasat bir mouse için özellikle.

İyi günler, iyisinizdir umarım. Birkaç gündür kablolu gaming mouse araştırıyorum ama bir türlü bulamadım. Bu konuda bana yardım etmenizi istiyorum ve linkini bıraktığım mouse hoşuma gitti. Hem mouse önerileri hem de linkini bıraktığım mouse için öneri yapar mısınız?
Tutuş şeklim Palm tutuş.

Kablosuz mouseları kablolu kullanabiliyorsunuz. Kablolu sart mı?

G102 Scroll kronikli ve iyi bir mouse değil önermem.

Niye sorunlu bir ürün olduğu biline biline "garantiye götürülür" bahanesiyle tavsiye yapıyorsunuz anlamış değilim.
Bana göre sorunlu bir ürün değil çünkü, fotoğrafını da attım. Uzun süre kullandım ve ben sorun yaşamadım, teknoloji ürünlerde sorun yaşamanız halinde garantiye gönderirsiniz ama bu sizin %100 sorun yaşayacağınız anlamına gelmiyor, bakın ben yaşamamışım değil mi?

O tarz mouselere de açığım type c şarz alanlar da olabilir

En mantıklı seçenek olarak bu alınabilir.

Hemen almayacaksan bunun stoklarını da bekleyebilirsin. GANKSENINLE kodu ile 1100 TL'ye geliyor.

Kablolu versiyonunun detaylı incelemesini de yaptım Machenike'nin. Tabii donanım olarak hatrı sayılir fark var ancak fikir verebilir.

O tarz mouselere de açığım type c şarz alanlar da olabilir
Çin malı basit kablosuz bir mouse alacağına bu markalardan şaşmamanı öneririm dostum. Ivır zıvır markasız mouseler öneriyorlar, 2 gün sonra patlıyor mouse; doğru düzgün garanti desteği de bulamazsın, zaten kullanılan malzeme çok dandik olduğu için kablosuz kullanımda uzak porta takılınca temassızlık yapıyormuş, yazılım desteği konusunda da meçhul. Popüler markalardan şaşmamanı öneririm.

Hocalarım şu ana kadar gelen mouseler için teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sağolun.
Benim linke koyduğum mouse için ne düşünürsünüz?

Çin malı basit kablosuz bir mouse alacağına bu markalardan şaşmamanı öneririm dostum. Ivır zıvır markasız mouseler öneriyorlar, 2 gün sonra patlıyor mouse; doğru düzgün garanti desteği de bulamazsın, zaten kullanılan malzeme çok dandik olduğu için kablosuz kullanımda uzak porta takılınca temassızlık yapıyormuş, yazılım desteği konusunda da meçhul. Popüler markalardan şaşmamanı öneririm.

Attığın konuları kendin bile okumamışsın 😀. Uzak porta takınca temassızlıl ne demek? Belli bir mesafeden sonra her mouse ta takılmalar olur. Olabildiğince yakına konumlandırılmali dongle. Gömmeye çalısıp attığın konularda bile kullanıcılar port yakınlaştırınca çözüldüğünü söylemis. Kendi fikirlerini kendine saklamanı oneriyoruz sana topluca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı