- Makaleler
- 1
Evet dostum. Şu an en uygun fiyat Amazon'da görünüyor ama arkadaşların dediği modeli de inceleyebilirsin. O da çok tavsiye edilen faredir, ben bunu kullandığım için deneyimimi paylaşıyorum.
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Farklı renklerine de bakabilirsin;
![]()
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz özelliklerini incele, 509,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yine Efe kıpkıner ve yine kronik scroll sorunlu bir ürün. Bravo gerçekten.
G102 orta tekerlek (scroll) tuşu tam fonksiyonlu çalışmıyor
Merhaba, yaklaşık 2-3 yıldır kullandığım üründe son zamanlarda orta tekerleği kaydırdığım zaman sayfa 2 kere inip bir anda yukarı çıkabiliyor veya tam tersi durum olarak aşağıda inebiliyor. Oyun oynarken menü değişimlerinde sıkıntı yaşıyorum. Resimdeki bölgeye kuvvetli bir şekilde üfledim olası...
G102 Scroll geç algılıyor
Merhaba öncelikle iyi akşamlar. G102 Lightsync almıştım 1.5 - 2 ay önce. Scroll 3 - 4 kere tıkladığımda anca algılıyor. Sürekli bastıkça daha iyi algılamaya başlıyor ama sıkıntı oluyor oyunlarda. Kendi imkanlarımla düzeltmenin yöntemi var mıdır? Gaming.gen sitesinden almıştım destek talebinde...