Palworld çıkış yaptı!

Steam'den alsam mi acaba cok iyi duruyor eger deck alirsam daha uygun sonucta.
Tamamen sizin bütçenize kalmış, dediğiniz gibi Steam Deck için Steam'den alırsanız daha rahat olur sizin için, direkt bir tuşla indirirsiniz ama Xbox tarafında da oyun bayağı uygun. Size kalmış.

Tamamen sizin bütçenize kalmış, dediğiniz gibi Steam Deck için Steam'den alırsanız daha rahat olur sizin için, direkt bir tuşla indirirsiniz ama Xbox tarafında da oyun bayağı uygun. Size kalmış.

Bir dusuneyim Steam Deck almaya karar verirsem Steam'den alirim.

Hocam genelde sonu olmayan oyunlara bayılıyorum uzun saatler oynanabilen. Palworld biten bir oyun mu olur yoksa Rust veya Ark gibi sonsuza kadar süren bir tür mü olur? (PvP de eklenecekmiş oyuna)

Game Pass'tan oynadımda Steam'den alıp yükleyip oradan oynarsam hesabım Steam'e geçer mi yoksa baştan hesapmı açar?

Şuna dikkat etmekte fayda var.

Oyuna güncellemeler geç geliyor Microsoft onay sürecinden dolayı. Xbox'ta ilk gün güncellemesi bile yok mesela. Günlerce, haftalarca sürebiliyormuş onay. Yani her update için geriden geliyor olacak Xbox tarafı. Bir de 4'ten fazla kişi ile oynamak için Steam gerekiyor. Onun dışında Game Preview dediği Early Access. Demo değil yani. Ea olduğu için gelen güncellemeleri fixleri hemen almak istiyorsanız ve çok fazla kişi ile oynayacaksanız Steam şart.

Game Pass'te sadece CoOp desteği var Multiplayer için Steam şart...

Ben iki gündür oynuyorum oyun sürekli crash oluyor. Early Access bir oyun olduğu için çok takılmıyorum...

Palnews | What is Palworld? | Q&A | Pocketpair​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki katılabiliceğiniz sunucuları var mı biliyor musunuz? Siz hangi platformda oynuyorsunuz Xbox mı Steam mi?

Ben Game Pass üzerinden aldığım için sadece CoOp desteği var ve PC'de oynuyorum. Multiplayer için Steam üzerinden almak lazım.

Son düzenleme:
Oyuna Türkçe yama yapmışlar Microsoft storeden alınan oyuna yama yapmak mümkün mü

Daha önce hiç bir oyunuma yama yapmadım çok merak ediyorum şu yama işini...
Ama okuduğum kadarıyla bazen oyunun çalışmamasına da sebep oluyormuş?

Daha önce hiç bir oyunuma yama yapmadım çok merak ediyorum şu yama işini...
Ama okuduğum kadarıyla bazen oyunun çalışmamasına da sebep oluyormuş?
Aslında hiç bir zararı olmuyor sadece ana dosyalardaki kodlara etki eden bazı yamalarda olabiliyor çok nadir oyun kapanma sorunu olabiliyor tr yamanın o kadar çok etkisi olmuyor oyuna sadece yama değil mod da aynı şeyi yapıyor steam atölyesi çok basite indiriyor kurulum olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…