Palworld Türkçe Yama

Yeni güncelleme yaması gelirse süper olur.
Üzerinde çalışıyoruz. Kısa sürede bitirmeye çalışacağız ama güncellemeden sonra gelen yerler, önceki bütün oyunun textinin iki katından daha fazla diyebilirim. Yani çok büyük bir güncelleme olmuş. O yüzden düzgün bir şekilde çevirip, düzenleyip, kontrol ettikten sonra paylaşacağız.

Merhaba oyunun 1.2.0 sürümünden yapıyorum hata veriyor ne yapmam lazım. (korsan indirdim her şey Rusça)

23 Aralıkta yeni gelen güncelleme yaması yapıldı mı? Yapılmadıysa yapılmasına tahmini ne kadar süre var?

Elinize sağlık teşekkürler, oyun çevirisi en son güncel sürümü hangisi acaba (oyun sürümü) soruyorum

Sa palworld türkçe yama game pass de gelicek mi.
Gamepass için belli değil gelip gelmeyeceği
Elinize sağlık teşekkürler, oyun çevirisi en son güncel sürümü hangisi acaba (oyun sürümü) soruyorum
Rica ederiz. Bir önceki sürümle tamamen uyumluydu. Bu yeni gelen güncellemede yeni eklenen yerler çevrilmedi sadece, onları çeviriyorum.

Gamepass için belli değil gelip gelmeyeceği

Rica ederiz. Bir önceki sürümle tamamen uyumluydu. Bu yeni gelen güncellemede yeni eklenen yerler çevrilmedi sadece, onları çeviriyorum.
hocam şuan ki güncel oyun son yama ile kullanılıyor mu eğer kullanılıyorsa bir link alabilir miyim acaba steam için bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…