Palworld Türkçe Yama

Yeni güncelleme yaması gelirse süper olur.
Üzerinde çalışıyoruz. Kısa sürede bitirmeye çalışacağız ama güncellemeden sonra gelen yerler, önceki bütün oyunun textinin iki katından daha fazla diyebilirim. Yani çok büyük bir güncelleme olmuş. O yüzden düzgün bir şekilde çevirip, düzenleyip, kontrol ettikten sonra paylaşacağız.

Palworld Türkçe yama ve kurulumu (%50 el çeviri, %50 düzenlenmiş makine çevirisi)

Eki Görüntüle 2091623

Yama bilgileri

Türkçe yama bütün sürümlerle uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe yama %50 el çevirisi, %50 düzenlenmiş makine çevirisidir.

Türkçe yama V8 olarak güncellenmiştir. V8 güncellemesi ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenip, yeni eklenen yerler çevirilerek, çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır.

not: oyuna bir önceki gelen güncelleme ile hatalı dosya paylaşımından ötürü, Steam tarafına yapımcı tarafından düzenleme güncellemesi verildiği için çalışıyor ancak game Pass tarafına henüz düzenleme güncellemesi gelmediği için Türkçe yama game Pass platformunda şu anda çalışmıyor.

emeği geçenler

Volktyson \ missygesserit.

kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe yama EXE'sini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama EXE'sini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Game Pass için kurulum yapacak olan arkadaşlar ise content klasörünün içerisine kurmaları gerekmektedir.

yama kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki palword_yamakaldır. EXE'den yamayı kaldırabilirsiniz.

not

Not 1:
bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

not 2: Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

not 3: oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.

Türkçe yama V8 link:

https://www.mediafire.com/file/hkedvq0wv60mypo/Palworld_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama_v8.rar/file

VirusTotal link:
VirusTotal

oyun içi görseller

Eki Görüntüle 2091634

Eki Görüntüle 2091636

Merhaba oyunun 1.2.0 sürümünden yapıyorum hata veriyor ne yapmam lazım. (korsan indirdim her şey Rusça)

Sa palworld türkçe yama game pass de gelicek mi.
Gamepass için belli değil gelip gelmeyeceği
Elinize sağlık teşekkürler, oyun çevirisi en son güncel sürümü hangisi acaba (oyun sürümü) soruyorum
Rica ederiz. Bir önceki sürümle tamamen uyumluydu. Bu yeni gelen güncellemede yeni eklenen yerler çevrilmedi sadece, onları çeviriyorum.

Gamepass için belli değil gelip gelmeyeceği

Rica ederiz. Bir önceki sürümle tamamen uyumluydu. Bu yeni gelen güncellemede yeni eklenen yerler çevrilmedi sadece, onları çeviriyorum.
hocam şuan ki güncel oyun son yama ile kullanılıyor mu eğer kullanılıyorsa bir link alabilir miyim acaba steam için bahsediyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı