Palworld Türkçe Yama

Hocam elinize sağlık çok teşekkür ederim.

Ayrıca hocam makine çevirisinin nasıl yapıldığı hakkında eğitim konusu açsanız mükemmel olur.
Her oyun için, her zaman aynı sistem yapılmadığından dolayı onu öğretmek ve eğitim konusu açmak biraz sıkıntılı bir durum. Her oyunun dosya yapısı farklı oluyor. Aynı oyun motoruna sahip olan oyunların bile kendi içindeki dosya yapısı farklılık gösterebildiği için, biraz karmaşık olabiliyor. Konuyu açtıktan sonra da çok fazla soru ve yardım isteği geleceği içinde müsait olmam gerekiyor ki, şuanda öyle bir vakit aralığım yok. Boş bulduğum her fırsatta kendim direkt yama yapıp paylaşmaya çalışıyorum.

Dostum, sanırım bu item'ın açıklamasında bir sorun var. Ayrıca yama için teşekkürler.

Türkçe yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 güncellemesi ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenip, yeni eklenen yerler çevirilerek, çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Tekrar indirerek, güncel sürüm yamayı kurabilirsiniz.

Dostum, sanırım bu item'ın açıklamasında bir sorun var. Ayrıca yama için teşekkürler.
Eki Görüntüle 2097901
Gelen güncellemeyle oraya yazılar geldi. V3 güncellemesiyle birlikte bunların hepsi düzeldi. Tekrar indirip kurulum yaparsanız, düzelecektir.

Sorunum düzeldi teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-26 224604.png
    111,5 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…