Pamukkale jumbo mu varan mı daha iyi?

furkh

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İzmir-Ankara arası yolculuk yapacağım, en son otobüsle yolculuk yaptığımda kamil koç'ta ne priz vardı, ne TV çalışıyordu ve ikramları cok azdı, 8 saatlik yolda sadece 1 kere ikram verdiler.
İnternet sağlayabilen, Priz'i veya muavinlerinin genelinde problem olmayan firma hangisi, Pamukkale Jumbo'yu kısa yolda denemiştim daha önce, internette Varan'ın çok önerildiğini gördüm.
Uzun yolda bu iki seçenekten hangisini tercih etmeliyim?

İzmir-Ankara arası yolculuk yapacağım, en son otobüsle yolculuk yaptığımda kamil koç'ta ne priz vardı, ne TV çalışıyordu ve ikramları cok azdı, 8 saatlik yolda sadece 1 kere ikram verdiler.
İnternet sağlayabilen, Priz'i veya muavinlerinin genelinde problem olmayan firma hangisi, Pamukkale Jumbo'yu kısa yolda denemiştim daha önce, internette Varan'ın çok önerildiğini gördüm.
Ben olsam Pamukkale Jumbo kullanırdım 8 saat yol gitmek hele ki ayak mesafesinin olmadığı bir otobüste gitmek çok sıkıntı yaratıyor bana. Varan hakkında bilgim yok fakat mümkünse pamukkale kullanırım gideceğim yerlerde. Ayrıca priz ve internet konusu biraz şans işi maalesef.

Ben olsam Pamukkale Jumbo kullanırdım 8 saat yol gitmek hele ki ayak mesafesinin olmadığı bir otobüste gitmek çok sıkıntı yaratıyor bana. Varan hakkında bilgim yok fakat mümkünse pamukkale kullanırım gideceğim yerlerde. Ayrıca priz ve internet konusu biraz şans işi maalesef.
Bence yetkililerden bilgi alabilirler.

Sizin yerinizde olsam Pamukkale tercih ederdim. Varan'da kaliteli olmasına rağmen Pamukkale daha konforlu ve uzun yolculuklarda üzmeyen bir şirket. Hem o kadar düşünmenize gerek yok diye düşünüyorum. Pamukkale Jumbo alın geçin.

Varanda otobüsün modelini sitede bileti alırken öğrenebiliyoruz ama Pamukkale'de öyle bir özellik yok eski bir otobüs gelebilme şansı vardır herhalde, yetkililerde olabilecek sefer değişiklilerden sorumlu olmamak için otobüs hakkında bilgi vereceklerini sanmıyorum.

Ben denedim onu bizde son saatlerde öğreniyoruz dediler. Son yolculuğumda yamuk gitmiştim.
2 saatlik yolu 5 saatte gittik sonra 1 saat otobüsün değişmesini bekledik ve 5 saat daha gittik yani 8 saatlik yolculuk 11 saate çıktı. Açıkçası telef oldum, berbat bir deneyimdi. Kamil Koç nasıl öyle bir otobüsü bünyesine alır bilmiyorum fakat tek kelime ile rezalet bir yolculuktu.

Ben denedim onu bizde son saatlerde öğreniyoruz dediler. Son yolculuğumda yamuk gitmiştim.
2 saatlik yolu 5 saatte gittik sonra 1 saat otobüsün değişmesini bekledik ve 5 saat daha gittik yani 8 saatlik yolculuk 11 saate çıktı ve telef oldum berbat bir deneyimdi. Kamil koç nasıl öyle bir otobüsü bünyesine alır bilmiyorum fakat tek kelime ile rezalet bir yolculuktu.

Normalde çok araştıracağım bir muhabbet değil ama böyle olsun istemediğimden araştırıyorum.

Normalde çok araştıracağım bir muhabbet değil ama böyle olsun istemediğimden araştırıyorum.
Açıkçası sürekli git gel yapıyorum ilk defa böyle birşey yaşadım mecburi kamil koç kullanıyorum gittiğim yere sefer düzenleyen başka firma yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı