kullanıcı23
Decapat
- Makaleler
- 1
kemal sunal izlerken arkada açtım parasız miner modunda açtım. Bu sanırım avrupa da bir kuruluşa üyeymiş güvenilirdir.
Telegram'dan katıldım. 5-10 tane kazandım ama diğerleri henüz takas kilidi açılmadı.Anladım, coinmarketcapten mi geldi airdrop. Ben oradan 50'ye yakın airdrop a katılmıştım bir kere bile çıkmadı. Siz hangi siteden katıldınız?
Telegram'dan katıldım. 5-10 tane kazandım ama diğerleri henüz takas kilidi açılmadı.
Kardeşim bence hemen geri çek paranı benim de aynı şekilde stakede param vardı bugün çalındı umarım senin de başına gelmez. Tüm paramı çaldı adiler. Konu açtım bir bak istersen.
Hocam öncelikle geçmiş olsun, borsanın suçlu olduğunu düşünmüyorum çünkü borsa merkeziyetsiz bir borsa. Sizin oraya bağladığınız cüzdanınızda sorun vardır. O cüzdanı hatta o cüzdanı kullandığınız bilgisayarı ya da telefonu kontrol edin. Cüzdanınızı değiştirin. Cüzdan olmadan o hesabınıza kimse giremez çünkü. Cüzdan şifrenizi biri çalmış gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.