Pancake Otomatik Stake Nasıl Geliyor?

• Konuyu başlatan Yszuf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.288
1641321526560.png

kemal sunal izlerken arkada açtım parasız miner modunda açtım. Bu sanırım avrupa da bir kuruluşa üyeymiş güvenilirdir.

Bu arada cidden havadan gelen para bile olsa başka bir şeye yatırın bence defiler hiç güvenli değilmiş bunu anladım. Kur korumalı bankaya bile yatırsanız o parayı daha mantıklı bence çünkü o kadar biriktiriyosunuz bir gün pat diye çalıyor adamlar nasıl olduüunu bile anlamıyosunuz. Umarım başınıza gelmez.
Telegram'dan katıldım. 5-10 tane kazandım ama diğerleri henüz takas kilidi açılmadı.

Coinmarketcap'ten mi hangi siteden?

Kardeşim bence hemen geri çek paranı benim de aynı şekilde stakede param vardı bugün çalındı umarım senin de başına gelmez. Tüm paramı çaldı adiler. Konu açtım bir bak istersen.

Hocam öncelikle geçmiş olsun, borsanın suçlu olduğunu düşünmüyorum çünkü borsa merkeziyetsiz bir borsa. Sizin oraya bağladığınız cüzdanınızda sorun vardır. O cüzdanı hatta o cüzdanı kullandığınız bilgisayarı ya da telefonu kontrol edin. Cüzdanınızı değiştirin. Cüzdan olmadan o hesabınıza kimse giremez çünkü. Cüzdan şifrenizi biri çalmış gibi geldi bana.

Hocam öncelikle geçmiş olsun, borsanın suçlu olduğunu düşünmüyorum çünkü borsa merkeziyetsiz bir borsa. Sizin oraya bağladığınız cüzdanınızda sorun vardır. O cüzdanı hatta o cüzdanı kullandığınız bilgisayarı ya da telefonu kontrol edin. Cüzdanınızı değiştirin. Cüzdan olmadan o hesabınıza kimse giremez çünkü. Cüzdan şifrenizi biri çalmış gibi geldi bana.

Hayır hocam kimse çalamaz. Tüm denerimleri yaptım benimle alakalı hiçbir şey yok ortada. Sistemlerde açık var. Tesadüfen sizinkine de erişebilirler defiyi hayatım boyunca kullanmayacağım isterseniz siz devam edin. Allah'tan küçük param gitti yoksa daha fazla yatıcaktım bu olay başıma gelmese.
Hiçbiriniz bu hackerların neler yapabileceğini ve defi platformlarının merkeziyetsiz olduğu için denetim ve güvenliğin çok iyi yapılmadığını bilmiyor. Herkes son kullanıcıyı suçluyor. Devam edin, başınıza gelince bu sözlerimi hatırlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı