Pancake Otomatik Stake Nasıl Geliyor?

• Konuyu başlatan Yszuf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.295
Makaleler
2
Yer
Marsilya
Daha fazla  
Meslek
Kaptan
Merhabalar, Pancake borsasına bir miktar Cake otomatik olarak stake ettim. Bu staketen gelen Cakeler otomatik olarak üstüne eklenip öyle mi devam ediyor yoksa ilk stake ettirdiği kadar mı gelmeye devam ediyor? Teşekkürler.

Kardeşim bence hemen geri çek paranı benim de aynı şekilde stakede param vardı bugün çalındı umarım senin de başına gelmez. Tüm paramı çaldı adiler. Konu açtım bir bak istersen.

Evet.

Nasıl çalındı hocam?

Bildiğin adam kendi hesabına göndermiş tüm paraları. Şifreyi değiştirmeme rağen tekrar girmiş walletıma hayret ettim. Anlamıyorum çıldıracağım. 50$lık cakeimi çaldılar. Öğrenciyim benim için çok paraydı 50$. Çok üzülüyorum aynı zamanda sinirleniyorum. Nasıl yaptılar anlamıyorum kafayı yiyeceğim.
Bana havadan 150 dolar geldi, onla yatırım yaptım. Gas fee o kadar olmuyor. Bir şeyi yanlış yapmışsınız.

Hocam havadan 150$ nasıl geliyor bize de anlatır mısınız?

Bildiğin adam kendi hesabına göndermiş tüm paraları. Şifreyi değiştirmeme rağen tekrar girmiş walletıma hayret ettim. Anlamıyorum çıldıracağım. 50$lık cakeimi çaldılar. Öğrenciyim benim için çok paraydı 50$. Çok üzülüyorum aynı zamanda sinirleniyorum. Nasıl yaptılar anlamıyorum kafayı yiyeceğim.

Hocam havadan 150$ nasıl geliyor bize de anlatır mısınız?
Bir tane airdrop'a katılmıştım. Adamlar da kendi coinlerini bana yolladılar, ben de direk Cake'e çevirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı