Pandemi sürecinde kargo firmaları sınıfta mı kaldı?

Bizde sorun olmadı. Yurtiçi Kargo olmasına rağmen kapıya 3-4 günde geldi ürünler. Hayret ettim. Çünkü şubeye gidip müdürü azarlamak için can atıyordum. Bunu yapmayı çok istiyordum. İnşallah kargo gelmez de gidip şubeye agresifçe hesap sorarım diye dua ediyordum. Maalesef kargolar geldi.
 
Hepsiburada'dan gece 9'da aldığım anakart ertesi sabah 12'de evime geldi 3 hafta önce. Baya şaşırdım çünkü normal şartlarda 16:00'dan sonra verilen siparişler kargoya verilmiyor.
 
Bir çok farklı firmadan ürün aldım, hiçbirinde sorun yaşamadım. Sadece bir tanesinde bir bilgilendirme hatası yüzünden 1 gün geç gelmişti, şans faktörü var sanırım.
 
Kargo firmaları ile nasıl sorun yaşıyorsunuz? Sürat’ın dan tut, yurtiçi kargoya kadar hepsiyle kargom geldi. En baba 2 gün sürdü gelmesi. Bir de İstanbul gibi kargo yoğunluğu inanılmaz olan yerde yaşıyorum.
 
Kargom 3 haftadır yolda gözüküyor.İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde sıkıntı olmasın bir zahmet.Benim gibi Zonguldak Bartın gibi daha küçük şehirlerde yaşayanlar bu sıkıntıları yaşıyorlar malesef.
 
Herhangi bir hizmet sektöründeki kriterler çok büyük oranda bölgeye göre değişir. Bir firmanın X bölgesindeki şubesi rezalet iş yapıyordur ama Y bölgesine bakan şubesi işinde iyi olabilir. Mesela çoğu kişinin şikayetçi olduğu bir sürü firma İzmir'deki adresimde bana hiç sorun yaşatmadılar. Bütün kargo firmaları ilk dağıtım gününde bana ulaştırıyordu siparişlerimi.
 
Son düzenleme:
Bulunduğunuz ilin, bölgenin, mahallenin yoğunluğu ve şubenin hizmet kalitesiyle direkt alakası olan bir durum. Ben pandemi sürecinde birkaç defa internetten alışveriş yaptım. Ürünümü her defasında farklı kargo şirketleri getirdi. Sorun yaşamadım.
 
Arkadaşlar yorumları okudum biraz anlayışlı olun vasatlar, sınıfta kaldılar... kargo çalışanı olarak gerçekten geceleri yatamıyoruz artık yorgunluktan ağrıdan, sızıdan gece rüyamda bile kargo dağıtıyorum artık uykum firari oldu. Özellikle şu pandemi döneminde riski gerçekten arttı burdan özellikle covid 19 karantinasında sipariş verenlere sesleniyorum lütfen biraz siparişlerinizi azaltın.
 

Geri
Yukarı