Pandemi ve uzaktan eğitim hakkında düşünceleriniz neler?

Arkadaşlar sabahtan akşama kadar ders işlemekten gına geldi. Adeta duvarlar üstüme geliyor ve değişik duygular içerisindeyim. Peki ya siz?
Vallah ben saldım hocam Cp 2077 Black Ops Cold War oynuyorum sadece ne ders var ne bir şey bir öğrenciye 3 yerden ders yaptırmak nedir yahu? Hem eba hem eba televizyon hem zoom ve hepsi aynı saatlerde. Ben saldım zaten izlediğim zamanlarda en ufak verim alamadım.
 
İyi ki liseyi bitirmişim, uzaktan eğitime denk gelsem kafayı yerdim herhalde, normalde ders dinleyebilen birisi değilim, kopya çekmeye de üşenir bütün derslerden kalırdım sanırım.
 
Arkadaşlar sabahtan akşama kadar ders işlemekten gına geldi. Adeta duvarlar üstüme geliyor ve değişik duygular içerisindeyim. Peki ya siz?
Benim en büyük sorunum defterin çok eksik olması. Zaten sınavlardan düşük aldım bu dönemi sallamıyom. Normalde 8.40 ta başlayıp 13.20 de falan bitiyor bazen de 14.40 başlayıp 20 de bitiyor 14.40 ta başladığı günler "oh be sabah sabah ders yok" diyorum ama saat 14.40 olunca her şey başa dönüyor
 
Okulu özlemedim ayrıca dersleri de bir şekil de halledebileceğimi düşünüyorum. Ama arkadaş ortamımızı hayvan gibi özledim. Tam güzel anılar biriktireceğimiz zaman bu virüsün çıkması aşırı derece de üzücü oldu.
 
Yav arkadaş meb öyle bir şey yapmış ki bir gün saat öğlen 3'te başlıyor dersler bir gün sabah 8'de bıkmış durumdayım. Yeni bilgisayar alacağım hemen alsamda sizin gibi oyun oynasam.
 
Eğitim sistemimiz değişmedikçe çoğu öğrenci verim alamayacak. Yazılıların da kalkması lazım; hangimizin sağlığı bir kağıt parçasının üstüne yazdıklarımızdan alacağımız iki basamaklı sayıyı görmekten daha değersiz? Bilgisayardan anladığı tek şey açma kapama tuşu olan hocalar da cabası. Allah sonumuzu hayır etsin, çünkü gittiğimiz yol yol değil.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı