Panel bayiliği gerçek mi?

brn6161

Centipat
Makaleler
6
Screenshot_20260320-210923.jpg

Screenshot_20260320-210918.jpg

Screenshot_20260320-210631.png

İcim kötü oldu @Bayram Reis @k0zm1k hocalarim bu gercek mi? Tek bunda var, umarim gercek degildir.

Bunu dediniz rahatladim ama birkaç dk veya saat sonra tekrar aklima geliyor rahatsiz ediyor.
Rahatsız etmesin. Kimse de sana panel açıp zarar vericek birşey yapamaz. Mukayyet ol şu aklına ve bırak şunları, çok fazla takıp psikolojine yazık etme. Kendine gel.

Rahatsız etmesin. Kimse de sana panel açıp zarar verecek bir şey yapamaz. Mukayyet ol şu aklına ve bırak şunları, çok fazla takıp psikolojine yazık etme. Kendine gel.

Konuşacak cok biriside yok ondan dolayida olabilir mi? Tek burada aciyorum bazen o kadar ve nasıl mukayyet olacağım diger turlu olabilirken bu konuda asla olamiyorum.

Hocam, gücenmeyin ama sizin bence her şeyden önce psikoloğa görünmeniz lazım. Böyle bir şey için bu kadar kafaya takmaya değmez. Açtığınız konular hep bunun gibi şeylerle alakalı.

Hem bunlar var olsa da sizi bulacağı ne malum? Siz internette kendinizi millete çok açmayın, güvende kalmaya çalışın, bilgilerinizi paylaşmayın ve sorun çözülür.

Hocam, gücenmeyin ama sizin bence her şeyden önce psikoloğa görünmeniz lazım. Böyle bir şey için bu kadar kafaya takmaya değmez. Açtığınız konular hep bunun gibi şeylerle alakalı.

Hem bunlar var olsa da sizi bulacağı ne malum? Siz internette kendinizi millete çok açmayın, güvende kalmaya çalışın, bilgilerinizi paylaşmayın ve sorun çözülür.

Ailem gondermiyor ki ne yapmam gerek? İlac icmemi istemiyorlar genc yasimda.

Siteye girmeniz bile cok sikinti. Eger siz girdiyseniz tarayicinizdan cerezleri falan temizleyin ve internetinizi kapatin hatta belki cihazinizdaki tarayicilari silin hic tarayici olmasin bir daha giris yapmayin. Ekstra olarak ise artik giris yaptiginiz icin site sizi isaretlemistir muhtemelen bir daha girerseniz cihazinizdaki kisisel bilgilerde siteye kaydedilecektir. Bundan sonra guvenliginiz icin bu tarz sitelere girmeyin ve panel hakkinda konusmayin. Sizi dinliyor ve izliyor olabilirler.

Ne kadar cabuk bu tarz seylerin onemsiz ve sacmalik oldugunu kabul ederseniz o zaman telefonunuzun internetini acabilir ve internette dolasmaya baslayabilirsiniz.

Siteye girmeniz bile cok sıkıntı. Eger siz girdiyseniz tarayicinizdan cerezleri falan temizleyin ve internetinizi kapatin hatta belki cihazinizdaki tarayiciyi silin bir daha giris yapmayin. Ekstra olarak ise artik giris yaptiginiz icin site sizi isaretlemistir muhtemelen bir daha girerseniz cihazinizdaki kisisel bilgilerde siteye kaydedilecektir. Bundan sonra guvenliginiz icin bu tarz sitelere girmeyin ve panel hakkinda konusmayin. Sizi dinliyor ve izliyor olabilirler.

Ne kadar cabuk bu tarz seylerin onemsiz ve sacmalik oldugunu kabul ederseniz o zaman telefonunuzun internetini acabilir ve internette dolasmaya baslayabilirsiniz.

Cerezleri temizledim o fotograftakine hicbise girmedim ve sonra SS almak icin tekrar girdim bir şey olurmuki?

Siteye girmeniz bile cok sıkıntı. Eger siz girdiyseniz tarayicinizdan cerezleri falan temizleyin ve internetinizi kapatin hatta belki cihazinizdaki tarayicilari silin hiç tarayici olmasin bir daha giris yapmayin. Ekstra olarak ise artik giris yaptiginiz icin site sizi isaretlemistir muhtemelen bir daha girerseniz cihazinizdaki kisisel bilgilerde siteye kaydedilecektir. Bundan sonra guvenliginiz icin bu tarz sitelere girmeyin ve panel hakkinda konusmayin. Sizi dinliyor ve izliyor olabilirler.

Anladim demek istediginizi eger girmezsem takmam misali sağ olun.

@artik 72 yasindayim hocam tam aciklar misiniz lutfen korkmaya başladım.

Son düzenleme:
E-devlet'i hackleyemezler (Gelecekte ne olur bilmiyorum) bu site kolpa. Arkadaslarin dedigi gibi psikologa gidin. Ne kadar kafaya takarsaniz takin bu durumun onune gecemezsiniz. Her panel kapatilsin isterse USOM Tarafindan ama harddisk'te saklanan 101M Verilere hic bir sey yapamazlar. Onune gecilemez artik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı