Çözüldü Panel kullananlar nereye şikayet edilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Knk çocugu şikayet ettinmi hesabı kaldırıldımı ? Çünki bende başka panel kullananları bildirdim

CİMER'E ya da Siber Suçlarla Mücadeleye şikayet edebilirsiniz.

Teşekkür ediyorum bu çocuğu şikayet edeceğim.

Konu kilitlenebilir

Konu kilitlenebilir

Bence kilitlemeyelim açık kalsın gelen giden daha fazla cevap almış olur.
Tabii karışmıyorum seçenek sana kalmış

Ben şikayet etsem benim başımdaki gider mi?

Vallahi hocam bırak seni tehdit etsinler en fazla evine yemek siparişi verirler dersin ben etmedim kurye gidiyor zaten bende yaşadım evime polis geldi adamlara burası değil dedim gittiler yani babanımı arıyorlar engelle annenimi arıyorlar engelle bir süre sonra ellerine bir şey geçmeyecek eğlenmeyecekler salacaklar seni velet zaten 10 11 yaşındaki türemeler bunlar eğlendirtme bunları.

Vallahi hocam bırak seni tehdit etsinler en fazla evine yemek siparişi verirler dersin ben etmedim kurye gidiyor zaten bende yaşadım evime polis geldi adamlara burası değil dedim gittiler yani babanımı arıyorlar engelle annenimi arıyorlar engelle bir süre sonra ellerine bir şey geçmeyecek eğlenmeyecekler salacaklar seni velet zaten 10 11 yaşındaki türemeler bunlar eğlendirtme bunları
Sağol

CİMER değil de EGM'nin sitesinden şikayet et siber suçlar en yakın emniyet müdürlüğüne gidip ifade için çağırıyor. Şikayetçi oradan oluyorsun.

Ve sonuç nedir?

CİMER değil de EGM'nin sitesinden şikayet et siber suçlar en yakın emniyet müdürlüğüne gidip ifade için çağırıyor. Şikayetçi oradan oluyorsun.

Ve sonuç nedir?

Sağ ol bir şey olursa ederim.

Vallahi hocam bırak seni tehdit etsinler en fazla evine yemek siparişi verirler dersin ben etmedim kurye gidiyor zaten bende yaşadım evime polis geldi adamlara burası değil dedim gittiler yani babanımı arıyorlar engelle annenimi arıyorlar engelle bir süre sonra ellerine bir şey geçmeyecek eğlenmeyecekler salacaklar seni velet zaten 10 11 yaşındaki türemeler bunlar eğlendirtme bunları.

Peki bu adam benim şehrimi bilmiyorsa bir şey yapabilir mi?

Sağ ol bir şey olursa ederim.

Peki bu adam benim şehrimi bilmiyorsa bir şey yapabilir mi?

Adını soy adını biliyorsa e devletine bile giriyorlar hocam iki aşamalı doğrulama yoksa yani zorlandıkları zaman bu 11 yaşındaki veledin 13 yaşında baş cavuşu oluyor ondan yardım alıyor utanmadan biolarına sunucuları falan koyuyorlar giriyorsun sana eğitim method bile veriyorlar hocam böyle bir durumdayız hükümetimizde yatsın uyusun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı