Teşekkür ediyorum bu çocuğu şikayet edeceğim.
Konu kilitlenebilir
Konu kilitlenebilir
Ne oldu sonuç yakaladılar mı?
Hiçbir şey olmuyor hocam kaç kere şikayet ettim ama adamlar hala milleti tehdit ediyorlar yani bu hükümetin ben bu olayları umurlarına aldıklarını düşünmüyorum.
Ben şikayet etsem benim başımdaki gider mi?
SağolVallahi hocam bırak seni tehdit etsinler en fazla evine yemek siparişi verirler dersin ben etmedim kurye gidiyor zaten bende yaşadım evime polis geldi adamlara burası değil dedim gittiler yani babanımı arıyorlar engelle annenimi arıyorlar engelle bir süre sonra ellerine bir şey geçmeyecek eğlenmeyecekler salacaklar seni velet zaten 10 11 yaşındaki türemeler bunlar eğlendirtme bunları
CİMER değil de EGM'nin sitesinden şikayet et siber suçlar en yakın emniyet müdürlüğüne gidip ifade için çağırıyor. Şikayetçi oradan oluyorsun.
Ve sonuç nedir?
Vallahi hocam bırak seni tehdit etsinler en fazla evine yemek siparişi verirler dersin ben etmedim kurye gidiyor zaten bende yaşadım evime polis geldi adamlara burası değil dedim gittiler yani babanımı arıyorlar engelle annenimi arıyorlar engelle bir süre sonra ellerine bir şey geçmeyecek eğlenmeyecekler salacaklar seni velet zaten 10 11 yaşındaki türemeler bunlar eğlendirtme bunları.
Sağ ol bir şey olursa ederim.
Peki bu adam benim şehrimi bilmiyorsa bir şey yapabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.