Panel üzerinden bilgiler sızdırıldı

Görüşmeyi SS alın şikayet ettim deyin gözünü korkutun babam amcam polis savcı falan deyin.

Hiçbir şey olmaz aynı durumu bende yaşadım engelleyin geçin.

Herhangi bir yerden ulaşırsa cevap yazma engelle hiçbir şey yazmaman lazım bir süre sonra zaten senden ilgi alamayınca peşini bırakır ilgi istiyor bu panelciler biraz.

Kısa cevap vermek gerekirse hiçbir şey olmaz. Doğru olanı yapmışsınız.

Panelciler, boş insanlardır hocam. Eğer bilgisayarında herhangi bir virüs yoksa ve onlara çok önemli bilgiler vermediysen — örneğin kredi kartı bilgilerin veya e-posta adreslerin gibi önemli hesaplarının bilgilerini kaptırmadıysan — sana ciddi bir zarar veremezler. En fazla seni birkaç kez korkutmaya çalışır, tehdit ederler. Bu tür tehditlere kanmamalısın. Bu vasıfsız kişiler her kimse, onları engellemeni ve gereksiz ortamlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Ayrıca, sadece bir panel kullanarak birine maddi zarar vermek veya hacking gibi faaliyetler gerçekleştirmek mümkün değildir.
Arkadaşlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim, evet olay anında kişiyi engelledim. Üzerinden 1 hafta civarı geçti şuan. Açıkçası biraz daha rahatladım, yanıtlarınız için teşekkürler.

Görüşmeyi SS alın şikayet ettim deyin gözünü korkutun babam amcam polis savcı falan deyin.
Babamla discordda bizzat görüştü :D kendisi korkmamış gibi yaptı da eğer gerçekten yurtdışında ise adama bir şey olur mu onu merak ediyorum. Bu yaptığı cezasız kalmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı