Panelci neler yapabilir?

Fr3ndsXD4

Kilopat
Daha fazla  
Konu başlığı yanlışsa kusura bakmayın, tanımadığım biri sadece telefon numarama sahip API hatası yediğime dua et yoksa çok kötü şeyler olacaktı falan dedi çok takmadım ama gerdi beni biraz. Telefon numaramdan nelere ulaşabilir? Bu API hatası ne demek? Ve denk geldi ama 1 haftaya falan da hattımı değiştireceğim bu durumda neler değişir? Aydınlatan biri olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığı yanlışsa kusura bakmayın, tanımadığım biri sadece telefon numarama sahip API hatası yediğime dua et yoksa çok kötü şeyler olacaktı falan dedi çok takmadım ama gerdi beni biraz. Telefon numaramdan nelere ulaşabilir? Bu API hatası ne demek? Ve denk geldi ama 1 haftaya falan da hattımı değiştireceğim bu durumda neler değişir? Aydınlatan biri olursa çok sevinirim.
1762463546137.png

"Şantaj" harici yapabilecekleri bir şey yok.

@Fr3ndsXD4 hocam, panel kullanmak yasadışı. Şantaj yapıyorsa direkt dava aç.
Şu anlık bir şey yok 2-3 saat oldu engelledim adamı sms falan da gelmedi.

Ad soyad, T.C., soy agaci gibi seyleri gorebilir. Hat kimin uzerine ise onun bilgilerini gorur.
Hocam belli başlı bilgileriniz için veri çekilmesine gerek yok. Bunlar zaten sızdırıldı. TCKN, doğum tarihi, anne baba adınıza vs. her zaman erişilebilir.
Evet hocam ben daha çok adresimi bulabilir mi ona takıldım gece 3 de kurye kapımı çalmasın şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı