Panelcilerin bilgilerimizi bulması nasıl engellenir?

Kesin bulamazlar değil mi?
Bahsedilen bilgilerden en az birine ihtiyaçları var. En sıkıntı T.C. kimlik numaran çünkü bu numara şahsına ait ve bu numarayı biliyorlarsa diğer bilgileri bulabilirler. Ama atıyorum ismini biliyorlar ve babanın ismini biliyorlar; isimleriniz çok bulunmayacak isimler değilse ve başka bilgi bilmiyorlarsa bulmaları zor. Çünkü kim bilir Türkiye'de A isminde bir adam ve onun B isminde oğlu var. T.C. kimlik numarası dışında diğer bilgilerden ne kadar çok varsa o kadar sıkıntı.

Bunun bir yolu yok maalesef. Sadece ad, soyadı, telefon numarası ya da arabanıza ait plaka bilgisinden kim olduğunuzu bulabiliyorlar. Umursamadan yolunuza devam edeceksiniz, çoğunluğu da maksimum 17-18 yaşında çocuklar oluyor. Bu bilgilerle hiçbir şey yapamazlar. En fazla rahatsız ederler, onda da şikayet edersiniz. Çoğunluğu rahatsız etmeye de cesaret edemiyor. :D

Yazdıklarım dışında seni tanımayan bir adamın, adını veya soyadını, T.C kimlik numaranı, telefon numaranı, ailenden birinin T.C kimlik numarasını, ailenden birinin ismini veya soyismini bilmedikleri sürece sorun yok.

Panel dedikleri şey oraya birinin ismini veya soyismini yazmalarıdır. Sonra orada kişiyle eşleşen veriler çıkıyor. Birinin seni bulması için gerçek bir bilgine ihtiyacı var. Onu vermediğin sürece sorun yok. Yani internette "wewqrqwrq" diye Instagram hesabı açıp başkası seni panelden "wewqeqweq" diye aratarak falan bulmaz.

Kısaca gerçek herhangi bir bilgini bilmeyen seni bulamaz.
Peki roblox hesabından bulabilirler mi

Yazdıklarım dışında seni tanımayan bir adamın, adını veya soyadını, T.C kimlik numaranı, telefon numaranı, ailenden birinin T.C kimlik numarasını, ailenden birinin ismini veya soyismini bilmedikleri sürece sorun yok.

Panel dedikleri şey oraya birinin ismini veya soyismini yazmalarıdır. Sonra orada kişiyle eşleşen veriler çıkıyor. Birinin seni bulması için gerçek bir bilgine ihtiyacı var. Onu vermediğin sürece sorun yok. Yani internette "wewqrqwrq" diye Instagram hesabı açıp başkası seni panelden "wewqeqweq" diye aratarak falan bulmaz.

Kısaca gerçek herhangi bir bilgini bilmeyen seni bulamaz.

Hocam Roblox'tan bulabilirler mi tehdit edildim

Oyundan birine hakaret ettinde seni tehdit falan mı etti? O tarz bir olaymış gibi konuşuyorsun.
Hocam kavga ettik

Hocam Roblox'tan bulabilirler mi tehdit edildim.

Hocam kavga ettik.

İsim soy isim vermediysen bulamaz. Bulsada artık bir şey yapamaz. Bu bilgiler ilk sızdığında devlet önlem olarak ıslak imzaya geçti zaten. En fazla yapacağı şey sipariş vermek veya ihbar yapmak. İhbara zaten 2. sefer yapılınca karalisteye düşüyorsun gelmiyorlar. Yemek siparişini de ben vermedim diyorsun bitiyor.

İsim soy isim vermediysen bulamaz. Bulsada artık bir şey yapamaz. Bu bilgiler ilk sızdığında devlet önlem olarak ıslak imzaya geçti zaten. En fazla yapacağı şey sipariş vermek veya ihbar yapmak. İhbara zaten 2. sefer yapılınca karalisteye düşüyorsun gelmiyorlar. Yemek siparişini de ben vermedim diyorsun bitiyor.
Hocam sağolun aileme falan erişebilirler mi isim soy isim olmadan

Önlem olarakhesabı devre dışıda bıraktım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı