Panelden bilgiler yayıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Horoz Hazretleri

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Redmi Note 13 Pro telefon
Xiaomi Buds 3 kulaklık
Sony Vaio VPCYA1V9E laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro
Meslek
BERBERCİ
İyi günler arkadaşlar, ben Horoz.

Yardımınıza ihtiyacım var.

WhatsApp'ta 10 kişilik eski okul arkadaş grubundan bir arkadaşım (!) panel kullanıyordu (ben görmüştüm). Bugün sohbet ederken nasıl olduysa benim babamın ve annemin adını gruba yazdı, ama benim anne ve babamın isminin olduğunu belli etmedim. Şu an 10 kişi biliyor 😬

Sizce ne yapmalıyım?
(Endişeden kendi sohbetimde mesajları sildim bilmeden😑)
O arkadaşın numarası bende var.

İyi günler arkadaşlar, ben horoz.

WhatsApp'ta 10 kişilik eski okul arkadaş grubundan bir arkadaşım (!) panel kullanıyordu (ben görmüştüm). Bugün sohbet ederken nasıl olduysa benim babamın ve annemin adını gruba yazdı, ama benim anne ve babamın isminin olduğunu belli etmedim. Şu an 10 kişi biliyor 😬

Sizce ne yapmalıyım?

Eğer ciddili belirtiler varsa CİMER'e ulaşınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
T.C.'me ulaşırsa mecbur başvuracağım.
TC'den ulaşmıştır zaten Anne ve Babanızın adına. Panel kullanmak ile ilgili hala yasa çıkartılmasa da bu bir suç. Arkadaşınız şaka yapmak istemiş, onu güzelce uyarın ve bunların hoş olmadığını söyleyin. Eğer hala devam ederse o ortamdan uzaklaşın.

T.C.'den ulaşmıştır zaten anne ve babanızın adına. Panel kullanmak ile ilgili hala yasa çıkartılmasa da bu bir suç. Arkadaşınız şaka yapmak istemiş, onu güzelce uyarın ve bunların hoş olmadığını söyleyin. Eğer hala devam ederse o ortamdan uzaklaşın.

Ama şu anda siber alanında ciddili iyi yol kat ettiler malum parti anları bunu kabul etmesede artık ceza veriyorlar ortamdan uzaklaşmak yerine her türlü yasal yol daha iyidir @Horoz Hazretleri

İyi günler arkadaşlar, ben Horoz.

Sizce ne yapmalıyım?

Nasıl olduysa dediğin şöyle aga zaten herkesin bilgiler var orada adını soyadını yazıyor senin 7 sülaleni her şeyini görüyor.
Hukuki olarak bir şey yapamazsın, bunu yapanların adresi adı soyadı her şeyi belli ama yıllardır bir şey yapılmıyor. Sen şikayette bulunsan da he tamam ilgilenecez diyip yollayacaklar dosya da arşivde kayıplara karışacak, dosya açarlar mı orası bile meçhul esasında 😂
Merak etme o bilgilerle hiçbir şey yapamaz, bu tarz parazitlere vereceğin en büyük ekmek korkmaktır. Aklınca seni korkutacak sana şantaj falan yapacak. Korkma hiçbir şey yapamaz. Ne TC kimlik ile ne bir şeyle.

En fazla trollük olsun diye evine ambulans falan yollar yemek falan sipariş eder o kadar.

İyi günler arkadaşlar, ben horoz.

Sizce ne yapmalıyım?

O bilgilerle bir şey yapamaz merak etme en fazla chat e yazabilir yıl olmuş 2025 üstüne şirket açacak değil ya :D ama şikayet edersen cezasını alır. Senin korkmana gerek yok. Benim bilgilerimi zamanında rastgele CS2 sunucularına yazmışlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı