Az önce Gratis'ten 32 TL'lik alışveriş yaptım. 2 defa temassız denedim ancak olmadı. Ben de nakit olarak verdim ancak sonrasında papara 2 defa 32TL kesmiş benden. Bunu kiminle görüşmem gerekiyor? Nasıl çözeceğim?
Az önce Gratis'ten 32 TL'lik alışveriş yaptım. 2 defa temassız denedim ancak olmadı. Ben de nakit olarak verdim ancak sonrasında Papara 2 defa 32TL kesmiş benden. Bunu kiminle görüşmem gerekiyor? Nasıl çözeceğim?
Az önce Gratis'ten 32 TL'lik alışveriş yaptım. 2 defa temassız denedim ancak olmadı. Ben de nakit olarak verdim ancak sonrasında Papara 2 defa 32TL kesmiş benden. Bunu kiminle görüşmem gerekiyor? Nasıl çözeceğim?
Bendeki hâlâ çekilmiş gözüküyor hocam. Aradığımda açan olmuyor sanırım maille çözeceğim.Bende de 4 sefer ödendi ve iptal edildi şeklinde gözüküyor 16.44 sularında. 5'inci deneyiste parayı çekti ve ürünü aldım. Sizde de iptal etmiş olması lazım. Bir tekrar bakar mısınız? İptal etmemişse de destek hattını aramaktan başka yapacak bir şey yok.
Yok hocam onunki talihsizlik değil sizinki şans bence. Çünkü aynı sorunu bende yaşadım.Garip açıkçası, tekrar baktım. Bende dediğim gibi iade etmiş ve sonra tek sefer çekimi yapmış. Seninki talihsizlik olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.