Papara açılacak mı?

Benim dün boşuna gitti, önceki günler paramı transfer edemediğim için bankamatikten çekmiştim, dün Ziraat'e gönderdim ama gitmediği için bankamatikten de çekemedim, para çekilmiş görünüyordu çünkü. Bugünü riske atmak istemiyorum aynısı olursa diye. Gidip bankamatikten çekebilirim.

Kötü olmuş hocam adınıza üzüldüm konudan bağımsız bugün bende Papara kartım ile alışveriş yapamıyordum ama havale gerçekleştirebildim. İlginç bir durumun içerisindeyiz umarım en yakın zamanda en az mağduriyetle düzelir durum.

Kötü olmuş hocam adınıza üzüldüm konudan bağımsız bugün bende Papara kartım ile alışveriş yapamıyordum ama havale gerçekleştirebildim. İlginç bir durumun içerisindeyiz umarım en yakın zamanda en az mağduriyetle düzelir durum.
İnşallah düzelir. İçinde çok param olmasaydı en fazla 2 3 güne halletmiş olurdum ama çok olunca her gün 2000 TL para çekmekle uğraşmak zorunda kaldım.

Şimdi Vakıfbank hesabıma 2000 TL gönderebilidim. Bugün sorun yok.

Son düzenleme:
Hocam 5 saat önce instagram dan duyurmuşlar günde 5k limit ile açılmış değerli maden işlemleri de yapılabiliyormuş bir bakın derim.

Hocam 5 saat önce instagram dan duyurmuşlar günde 5k limit ile açılmış değerli maden işlemleri de yapılabiliyormuş bir bakın derim.
Şu anda oldu. Öğlen 2 de para transferi denedim olmadı, gittim bankamatikten çektim ama 5000'e izin vermedi 2000 çekebildim. Galiba yeni açıldı şu anda 3000 TL de hesabıma gönderebildim.

Şu an 6 7 gün oldu hala tüm hesaplar kapalı.

Hesaplar kapalı değil, erişim sağlanıp kullanılabilmekte. Yalnızca bazı kullanıcıların hesapları şüpheli işlemlerden dolayı inceleme altında ve sadece bu kullanıcılar kullanım sağlayamıyor. Diğer kullanıcılar harcama, para çekme/yatırma gibi işlemlerini TCMB'nin izni dahilinde olan özellikler kullanılabiliyor.

Günlük işlem limiti 50.000₺'ye çıkarıldı. 11.06.2025

Hesaplar kapalı değil, erişim sağlanıp kullanılabilmekte. Yalnızca bazı kullanıcıların hesapları şüpheli işlemlerden dolayı inceleme altında ve sadece bu kullanıcılar kullanım sağlayamıyor. Diğer kullanıcılar harcama, para çekme/yatırma gibi işlemlerini TCMB'nin izni dahilinde olan özellikler kullanılabiliyor.

Hocam inceleme altında olan hesaplar ne zamam kullanıma acılacak 1 hafta oldu.

Hocam inceleme altında olan hesaplar ne zamam kullanıma acılacak 1 hafta oldu.

O konuda hiçbir fikrim yok ne yazık ki... Fakat sizinde hesabınız incelemedeyse bu konuda en iyi yanıtı doğrudan destek merkezi ile iletişime geçerek alabilirsiniz.

Merhaba beni düzelttiğiniz için teşekkür ederim. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı