Papara açılacak mı?

O konuda hiçbir fikrim yok ne yazık ki... Fakat sizin de hesabınız incelemedeyse bu konuda en iyi yanıtı doğrudan destek merkezi ile iletişime geçerek alabilirsiniz.

Hocam vallahi benimki de incelemede görünüyor kumarla hiç işim olmaz, umarım işin sonucu kötü yerlere gitmez ben gibi suçsuz insanlar mağdur duruma düşerse kimse bir daha Papara'ya elini bile sürmez.

Hocam vallahi benimki de incelemede görünüyor kumarla hiç işim olmaz, umarım işin sonucu kötü yerlere gitmez ben gibi suçsuz insanlar mağdur duruma düşerse kimse bir daha Papara'ya elini bile sürmez.

Öncelikle geçmiş olsun demek isterim ve hesap girdi-çıktılarınız "yasa" çerçevesindeyse olumsuz sonuç beklemeyin, resmi kurumlarımız titizlikle inceliyordur hesapları :).

Fakat hesabınızın incelemeye alınmasını şahsen sadece "ben kumar oynamadım" cevabı ile yanıtlamanın doğru olduğunu düşünmüyorum... Mesela ikinci el ürün al-sat yapıyorsunuzdur, esnafsınızdır, ticaret falan yapıyorsunuzdur ya da sıradan arkadaşlarıyla para transfer yapan birisinizdir ama transfer işlemi gerçekleştirdiğiniz kişi veya kişilerden birileri kumar ya da diğer yasa dışı aktivitelerde bulunuyor ve bu kişi(ler)nin işlem trafiğinde sizde varsanız bu nedenle sistem tarafından şüpheli olarak algılanıp incelenmeye dahil edilmiş olmanızın oldukça muhtemel olduğunu düşünüyorum şahsen ben.

Yoksa ne Papara'nın ne de incelemeyi gerçekleştiren resmi kurumun az sayıda da olsa keyfi keder bir şekilde kullanıcıları kasten mağdur edeceklerini sanmam.

Öncelikle geçmiş olsun demek isterim ve hesap girdi-çıktılarınız "yasa" çerçevesindeyse olumsuz sonuç beklemeyin, resmi kurumlarımız titizlikle inceliyordur hesapları :).

Fakat hesabınızın incelemeye alınmasını şahsen sadece "ben kumar oynamadım" cevabı ile yanıtlamanın doğru olduğunu düşünmüyorum... Mesela ikinci el ürün al-sat yapıyorsunuzdur, esnafsınızdır, ticaret falan yapıyorsunuzdur ya da sıradan arkadaşlarıyla para transfer yapan birisinizdir ama transfer işlemi gerçekleştirdiğiniz kişi veya kişilerden birileri kumar ya da diğer yasa dışı aktivitelerde bulunuyor ve bu kişi(ler)nin işlem trafiğinde sizde varsanız bu nedenle sistem tarafından şüpheli olarak algılanıp incelenmeye dahil edilmiş olmanızın oldukça muhtemel olduğunu düşünüyorum şahsen ben.

yoksa ne Papara'nın ne de incelemeyi gerçekleştiren resmi kurumun az sayıda da olsa keyfi keder bir şekilde kullanıcıları kasten mağdur edeceklerini sanmam.

Hocam vallahi dediğiniz gibi hesaba giriş çıkış yapabiliyorum o konuda sıkıntım yok fakat arkadaşlarımla arada para transferi yaptığımız oldu onların kumar oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Zamanında İtemsatış'tan hesap satışı yaptığım olmuştu açıkçası bir şey olacağını düşünmüyorum umarım en kısa sürede duzeltirler. Kendi yapmadığım bir işten arkadaşlarım yüzünden arada bende kaynarsam valla diyecek sözüm kalmaz.

Yoksa ne Papara'nın ne de incelemeyi gerçekleştiren resmi kurumun az sayıda da olsa keyfi keder bir şekilde kullanıcıları kasten mağdur edeceklerini sanmam.
Hocam valla dediğiniz gibi hesaba giriş çıkış yapabiliyorum o konuda sıkıntım yok fakat arkadaşlarımla arada para transferi yaptığımız oldu onların kumar oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Zamanında itemsatistan hesap satışı yaptığım olmuştu açıkçası birşey olacağını düşünmüyorum umarım en kısa surede duzeltirler

Hocam vallahi dediğiniz gibi hesaba giriş çıkış yapabiliyorum o konuda sıkıntım yok fakat arkadaşlarımla arada para transferi yaptığımız oldu onların kumar oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Zamanında İtemsatış'tan hesap satışı yaptığım olmuştu açıkçası bir şey olacağını düşünmüyorum umarım en kısa sürede duzeltirler. Kendi yapmadığım bir işten arkadaşlarım yüzünden arada bende kaynarsam vallahi diyecek sözüm kalmaz.

Arkadaşlarınız için bir şey diyemem lakin İtemsatış gibi aracı platformlar üzerinden bir satış gerçekleştiriyorsanız olası bir durumda ortaya koyabileceğiniz bir veri olacağından dolayı o tarafta sorun yaşamazsınız.

Arkadaşlarınız için bir şey diyemem lakin İtemsatış gibi aracı platformlar üzerinden bir satış gerçekleştiriyorsanız olası bir durumda ortaya koyabileceğiniz bir veri olacağından dolayı o tarafta sorun yaşamazsınız.

Umarım sıkıntı olmaz hocam bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Papara'ya bugün operasyon yapıldı ve kayyum atandı, sizce ne zaman açılır, düşünceleriniz nedir? Çünkü çok fazla mağdur insan var.
1750252963709.png

Benim hesabım hala incelemede -_-

Benimki de hocam beklemekten baska yapacak bir şey yok zaten açıldıktan sonra bir süre daha kullanıp kartı imha edeceğim ben insanları boş yere mağdur ediyorlar.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Papara'ya bugün operasyon yapıldı ve kayyum atandı, sizce ne zaman açılır, düşünceleriniz nedir? Çünkü çok fazla mağdur insan var.
Hesabım yaklaşık 40 günün sonunda açıldı Allaha şükür. Sorun yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum konuyu kapatabiliriz
IMG_20250703_035446.jpg

Son düzenleme:
Benimki de hocam beklemekten baska yapacak bir şey yok zaten açıldıktan sonra bir süre daha kullanıp kartı imha edeceğim ben insanları boş yere mağdur ediyorlar.

Hesabım yaklaşık 40 günün sonunda açıldı Allaha şükür. Sorun yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum konuyu kapatabilirizEki Görüntüle 2526419
Hayırlı olsun. Konu kapanmasın. Takip ediyoruz.

Hayırlı olsun. Konu kapanmasın. Takip ediyoruz.

Hocam geri kalan hesaplarinda en gec 2 3 haftaya açılacağını düşünüyorum çoğu insan mağdur oldu Papara bundan dolayı çoğu kullanıcısını kaybeder muhtemelen, uygulamaya girerkenki ankete dikkatli cevap vermenizi öneririm o anket bir şeyleri belirliyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı