Şu an ininal kullanıyorum ama aylık para kestiği için değiştirmek istiyorum. Papara almam gerektiğini söylediler. Sizin öneriniz var mı?
İninal kullanmak bu devirde saçma değil mi biraz dostum? Gerçekten yani +10 yaş kartı.Şu an ininal kullanıyorum ama aylık para kestiği için değiştirmek istiyorum. Papara almam gerektiğini söylediler. Sizin öneriniz var mı?
Ben de Papara kart aldım. Daha gelmese de Ininal'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Ininal'ın 2 lira kesmesi, yüklerken komisyon alması (Papara alıyor mu bilmiyorum), temassız özelliği olması vs. iyi ancak 2 haftadır kurye getirmiyor. ininal zaten para yüklemeyince borçlanmadığın için kenarda durabilir ancak kullanılmaz bence.
Hani aylık kullanım ücreti 2 lira ya, nasılsa kartında para yoksa kesemiyor ve birikmiyor. İşin düşerse yüklersin, 2 lira keser, kullanırsın.İninal kullanmak bu devirde saçma değil mi biraz dostum? Gerçekten yani +10 yaş kartı.
ininal nasıl para yüklenmediginde borçlanmıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.