Papara alınır mı?

Oldukça kullanışlı. Hafta sonu farklı bankalar arasındaki hesaplarıma rahatlıkla havale yapabiliyorum Papara sayesinde. Genel kullanım için hiç kullanmadım gibi bir şey ama Tosla'nın yaptığı gibi en azından her Steam alışverişinden %1 vergi kesmiyor. Arada bir kampanyaları da oluyor %50 iade gibi eczanede, Spotify'da, vs.

Ek olarak Maximum Gaming Kart da güzel. Her çevrimiçi alışverişe %5 puan veriyor ve bu puanlar Yemeksepeti'nde ve oyun kodu almak için kullanılabiliyor.

Ben sipariş ettim ve şu an kullanıyorum aşırı memnunum Ininal'e bin basar aylık para çekmesi yok alttan alttan fark ettirmeden para çekmiyor ve eskiden olduğu gibi para yatırma veya işlem yapma hızı hiç yavaş değil normal bir bankanın kartı nasıl hızlıysa bu da öyle hızlı artık hiç kimse ininal kullanmamalı bence bildiğin kartın içinde tutsak gibisin 750 liradan fazla yatırılmıyor para çekme limiti çok az ve para yatırırken de para alıyor üstüne yetmiyor bir de haraç keser gibi ayda 2 TL alıyorlar.

Ben de Papara kart aldım. Daha gelmese de Ininal'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Ininal'ın 2 lira kesmesi, yüklerken komisyon alması (Papara alıyor mu bilmiyorum), temassız özelliği olması vs. iyi ancak 2 haftadır kurye getirmiyor. ininal zaten para yüklemeyince borçlanmadığın için kenarda durabilir ancak kullanılmaz bence.

Not: Kurye dışında kartın basılması vs. hızlıydı ancak kurye bayağı bekletti. Papara'da sıkıntı yok yani. Ayrıca Ininal'da arada olan kampanyalardan yararlanılır, kenarda durması iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ininal kullanıyorum ama aylık para kestiği için değiştirmek istiyorum. Papara almam gerektiğini söylediler. Sizin öneriniz var mı?
İninal kullanmak bu devirde saçma değil mi biraz dostum? Gerçekten yani +10 yaş kartı.
Ben de Papara kart aldım. Daha gelmese de Ininal'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Ininal'ın 2 lira kesmesi, yüklerken komisyon alması (Papara alıyor mu bilmiyorum), temassız özelliği olması vs. iyi ancak 2 haftadır kurye getirmiyor. ininal zaten para yüklemeyince borçlanmadığın için kenarda durabilir ancak kullanılmaz bence.

İninal nasıl para yüklenmediginde borçlanmıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal kullanmak bu devirde saçma değil mi biraz dostum? Gerçekten yani +10 yaş kartı.

ininal nasıl para yüklenmediginde borçlanmıyorsun?
Hani aylık kullanım ücreti 2 lira ya, nasılsa kartında para yoksa kesemiyor ve birikmiyor. İşin düşerse yüklersin, 2 lira keser, kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı