Şok markette var Papara kart alayım mı?
Hocam bizim bir arkadaş papara hesap kimliğimi nedir onun veritabanı sızmış diyor?Kampanyası fazla olan ön ödemeli kart, tavsiye ederim. Alınabilir.
Alacaksan sözleşmeli kart al bence. Black Card olanından. 2022'de aldığımda veli izni olarak pek bir şey istemiyordu ama şuan velinin yüzünü falan göstermen gerekiyor.Şok markette var Papara kart alayım mı?
Şok markette var Papara kart alayım mı?
Link kısaltmadaki parayı çekmek için alıyorum 16 yaşındayım.Hocam 15 yaşından küçükseniz almanız bir şey fayda etmez çünkü hesap onaylamak için fotoğraflı ve çipli kimlik kartı istiyor.
Garanti BBVA düşünüyorum.Alacaksan sözleşmeli kart al bence. Black Card olanından. 2022'de aldığımda veli izni olarak pek bir şey istemiyordu ama şuan velinin yüzünü falan göstermen gerekiyor.
Alacaksan ondan al bence ama biraz uğraştırır.
Tosla gibi hesap açılması kolay mı?Alınır hocam bildiğimiz banka kartı gibi ben şu an kullanıyorum limiti IBAN olayı falan iyi birikim hesabı falan da var memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.