Papara alternatifi 18 yaş altı kart önerisi

• Konuyu başlatan karul
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 6.039
O yüzden para çekemiyorum diyorum zaten. Evet. Şu an bir Lite Card'ım var. Hepsiburada üzerinden birkaç ay önce aldım. Sözleşmeli hesaba geçmemi sağlamadı ve hala para çekemiyorum.
Gördüğüm kadarıyla artık Black Card - Lite Card diye bir ayrım yok siz aldıktan sonra değiştirilmiş olabilir. Trendyol'u açıp baktığımda satın almak istediğim Papara kartın ürün bilgilerinde ATM'den para yatırma çekme yapılabildiği gözüküyor. Kartın bedava olduğunu düşününce şansınızı tekrar deneyebilirsiniz hatta kargoyla vakit kaybetmek istemiyorsanız fiziksel bir satış noktasından gidip alabilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla artık Black Card - Lite Card diye bir ayrım yok siz aldıktan sonra değiştirilmiş olabilir. Trendyol'u açıp baktığımda satın almak istediğim Papara kartın ürün bilgilerinde ATM'den para yatırma çekme yapılabildiği gözüküyor. Kartın bedava olduğunu düşününce şansınızı tekrar deneyebilirsiniz bence.

Zaten bu kartla para çekme ve para yatırma yapılabiliyor ancak sadece sözleşmeli hesaplar yapabiliyor.

Zaten bu kartla para çekme ve para yatırma yapılabiliyor ancak sadece sözleşmeli hesaplar yapabiliyor.

Bende bu yalana düşerek aldım zaten. Sonra aktifleştirdim ve sonuç hüsran.

Hocam bende 25 Ocakda gelecek guncelleme icin maalesef Papara'yi uzulerek birakiyorum şu anda baktiklarimdan en iyisi Paycell diyebilirim hatta şu an onu kullanmayi dusunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı