Papara desteğe ne yazılmalı?

564300

Hectopat
Dün ATM paramı yuttu 150 TL Papara desteğe ne yazmalıyım düzgünce hatasız ne istediğimi anlatan ve hangi bilgileri vermeliyim?

Hangi ATM ise o banka ile iletisime gec bence.

Bunu Papara'dan çok ATM'nin sahibi olan banka firmasına yaz bence.

Bunu ben de yaşadım. Papara'yı aradım ve bana ATM'nin nerede olduğunu söylediler. Ondan sonra 30 gün içinde param yattı. ATM sahibi değil Papara'nın aranması gerekiyor. ATM sahibi direkt Papara'ya aktarıyor.

Eğer elinizde makbuz varsa Papara Destek'e fotoğrafını atın ve paranızın gelmediğini yazın yeterli olacaktır. ATM makbuz vermediyse ATM'nin sahibi olan bankaya yazmanız lazım.

Herhangi bir makbuzum falan yoktu. İki türlü de Papara'yı aramak gerekiyor. Onlar gerekli firma ile konuşuyor

Arkadaşım Ziraat Bankası'na 400TL kaptırdı. 3 kez ilgili şubeye gittik geldik bir türlü kamera kayıtlarına bakmadılar. En son benzin parası kaptırdığımızı geçecek dedik saldık 1 sene oldu. Umarım sizin ki döner.

Bana da olmuştu bu sistemde gözükmüyor ve kanıtım olmadığından paramı iade etmemişlerdi.

Bu kadar olmaz bence kamera elimde 170TL olduğunu ve 170 TL'yi yerleştirdiğimde sadece 150 TL çektiğini ve 20TL'nin kapağına sıkıştığını ve o 20 TL'yi çelerek aldığım ve elimde hesap bilgilerim olduğu ve ATM'nin aldığı paranın hesabıma geçmediği her şey kamera kayıtında.

ATM kodu kaç haneli oluyor bugün baktım başında 0 vardı sıfırları saymadım sadece son 4 hanesi farklı rakamdı 6369.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı