Papara Edu Card ile Steam'den alışveriş yapılır mı?

Burak Köz

Hectopat
Merhabalar okulda verilen Papara Edu Card ile Steam'den alışveriş yapma fırsatım var mıdır? Herhangi bir veli bağlama gibi bir şey yapmadım sadece uygulamadan kartı bağladım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar okulda verilen Papara edu Card ile Steam'den alışveriş yapma fırsatım var mıdır? Herhangi bir veli bağlama gibi bir şey yapmadım sadece uygulamadan kartı bağladım yardımcı olursanız sevinirim.

Sanal kart da olur ama nasıl para yükleneceksin Papara'dan para yüklemek için kredi kartı EFT var ya kredi kartını seçip yükleyebilirsin EFT sadece kendi adına özel olan kartlarda geçerli.

Evet yapabilirsiniz. Veli bağlamaya gerek yok. Ancak veliniz takip ediyorsa uygulamadan Steam'den alışveriş yaptığınızı görebilir.

Evet yapabilirsiniz. Veli bağlamaya gerek yok. Ancak veliniz takip ediyorsa uygulamadan Steam'den alışveriş yaptığınızı görebilir.

Tamamdır teşekkür ederim yardımınız icin.
Sanal kart da olur ama nasıl para yükleneceksin Papara'dan para yüklemek için kredi kartı EFT var ya kredi kartını seçip yükleyebilirsin EFT sadece kendi adına özel olan kartlarda geçerli.

Carrefourdan yukleyecektim yanıtınız icin teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı