MarkusRuhl
Hectopat
- Makaleler
- 1
Örneğin seneye anlaşma yenilerler, yeni bir tasarım çıkartırlar bu tasarım piyasadan kalkar anlamında söyledim.
Olsun sıkıntı yok zaten çok iyi degil bu tasarım.
Örneğin seneye anlaşma yenilerler, yeni bir tasarım çıkartırlar bu tasarım piyasadan kalkar anlamında söyledim.
Öyle bir şey yapmazlar muhtemelen. Beşiktaş ile 1.5 yıldır sponsorlar kart hâlâ aynı.Örneğin seneye anlaşma yenilerler, yeni bir tasarım çıkartırlar bu tasarım piyasadan kalkar anlamında söyledim.
Kart geldiğinde ilk kart gibi o zaman yüzün fotoğraf çekilmesi gibi bir durum olmayacak. Biraz detaylandırarak soruyorum çünkü akşam 5'de okuldan çıktığım için annemin iş yerine kartı sipariş verebilirim. Bu durumda da eğer yüz okutma vs. olacaksa veya imza olacaksa eğer sıkıntı yaşamak istemiyorum.1- 1.5 hafta içinde gelir.
2- Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok direkt uygulamadan tanımlayıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Black kart ile beraber de kullanabilirsiniz.
3- Forma çekilişleri, mac bileti çekilişleri vb.
İlk karttan kastınız ilk defa hesap açmak sanırım. Hesap açmak bir kereye mahsus, yüz doğrulaması vesaire bir daha istemezler. Çekilişleri Papara duyurur, duyurduğu zaman detaylı bilgiyi onlar verir.Kart geldiğinde ilk kart gibi o zaman yüzün fotoğraf çekilmesi gibi bir durum olmayacak. Biraz detaylandırarak soruyorum çünkü akşam 5'de okuldan çıktığım için annemin iş yerine kartı sipariş verebilirim. Bu durumda da eğer yüz okutma vs. olacaksa veya imza olacaksa eğer sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Ayrıca çekilişlere nasıl ve nereden katılıyoruz acaba? Bilginiz var mı?
Kart geldiğinde ilk kart gibi o zaman yüzün fotoğraf çekilmesi gibi bir durum olmayacak. Biraz detaylandırarak soruyorum çünkü akşam 5'te okuldan çıktığım için annemin iş yerine kartı sipariş verebilirim. Bu durumda da eğer yüz okutma vs. olacaksa veya imza olacaksa eğer sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Ayrıca çekilişlere nasıl ve nereden katılıyoruz acaba? Bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.