Tosla veya papara lite card kullanabilirsin.Papara kartımın gelmesi 2 hafta sürecekmiş, sizce bu süreçte ininal kullanayım mı?
Papara lite kargo parası vermek istemiyorum.Tosla veya papara lite card kullanabilirsin.
Papara kartımın gelmesi 2 hafta sürecekmiş, sizce bu süreçte ininal kullanayım mı?
Bende de var hocam, fiziksel kart için ikisinden biri diyorum.Nays'da kullanabilirsiniz hocam, en fazla geri ödeme veren uygulama. Ben bu ay içindeki harcamalarımdan 500 TL'den fazla geri ödeme aldım.
Nays'da kullanabilirsiniz hocam, en fazla geri ödeme veren uygulama. Ben bu ay içindeki harcamalarımdan 500 TL'den fazla geri ödeme aldım.
Teşekkürler hocam bilmiyordum.İninal aylık para kesiyor yüklerken kesiyor bende Papara gibi başka bir karta geçmeyi planlıyorum bu arada.
Epic Games'de oyun alırken de %6 ya da %10 kesiyordu kısa süreli bile olsa kullanılmaz.
Verdiğiniz 5 TL ücreti kartı aktive edince hesabınıza yatırıyorlar, kısaca ücretsiz ediniyorsunuz.Papara lite kargo parası vermek istemiyorum.
Tosla kullanmak istemiyorum.
Hocam aylık 250TL limiti yok mu ben mi yanlış biliyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.