Papara güvenilir mi?

Kesinlikle güvenilir. Ben de 1 senedir kullanıyorum. İlk başlarda ATM'den para yatırınca para alıyordu ama artık o da yok. Hatta kartı almak ücretsiz. Kullanım ücreti yok. Mis gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca kampanyaları kaçırmayın. Sinema kampanyası vardı önceden. Ben 1 bilete 14₺ ödüyordum. 1 hafta sonra çarşamba günü 7₺ hesabıma yatıyordu.

Hocam güvenilir fakat saçma sebeplerden dolayı hesabınızı kapatabiliyorlar. Benim ki kapatıldı ve bende 18 yaşıma girmeyi bekliyorum. Sizin içinde banka kartları daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hepinize teşekkür ederim. Hocam peki hangi banka kartına bakmalıyım ? Ön ödemeli de olsa Encard çok önermişlerdi.

Encard yerine Garanti Bankası'nın "bonusgenç" ürününü kullanabilirsiniz. Ayrıca temassız özelliği ve bonus kampanyalarından ciddi şekilde yararlanabilirsin... Ayrıca herhangi bir ücret kesintisi yapılmamakta 18 yaşından 25 yaşına kadar kullanma hakkı sunuyor. Sonrasında ise eğer müşterisi olmaya devam edeceksen yeni bir kart gönderiliyor...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı