Papara güvenilir mi?

Şu an sadece Lite kullanıyorum sizce onaylı hesaba geçmeli miyim? Paronayaklık var biraz önemli bilgileri yazmayı sevmiyorum.
Çok güvenli bir kart aslında. Black Card'ın Çipli olması onu daha çok güvenli yapar. Türkiye'de lisanslı bir karttır Papara. Yalnız kötü bir yanı var AGT Kurye ile çalışıyorlar. Para çekerken veya yatırırken hiç para kesmez. Aylık kart ücreti kesmez. Çok iyi bir karttır. Size tavsiyem sadece kargo şirketinin peşini bırakmayın :D

Çok güvenli bir kart aslında. Black Card'ın Çipli olması onu daha çok güvenli yapar. Türkiye'de lisanslı bir karttır Papara. Yalnız kötü bir yanı var AGT Kurye ile çalışıyorlar. Para çekerken veya yatırırken hiç para kesmez. Aylık kart ücreti kesmez. Çok iyi bir karttır. Size tavsiyem sadece kargo şirketinin peşini bırakmayın :D
Aylık 5 kere yatırıp çekme limiti var sonrasında para kesiyor.Ancak yine de İninal Paycell gibi kartlardan daha avantajlı.

Papara güvenlidir. Ama Papara Black Card alacaksanız geçmiş olsun. O kart AGT Kurye'nin uyuşukluğu yüzünden bir ayda gelebiliyor.
Aynen öyle. Ben 3 kez şikayet kaydı oluşturdum Papara müşteri hizmetleri ile görüştüm. Yoksa 4 Haziranda teslim alınan kartı kim bilir şimdi getireceklerdi. Peşini asla bırakmayın böyle firmaların. 30 Haziran'da ancak getirdiler kartımı. Ziraat'den de kart istemiştim o da AGT Kurye ile çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı