Paranın 18 yaş altının kullanabildiği ön ödemeli kart sektöründe maalesef muadili ya da rakibi yoktu şimdi onun yerine ne kullanacağız? Kullanacak program olarak aklıma Tosla ve Nays geldi ama iyi midir bir bilgim de yok.
Fiziksel kartımız internet alışverişine kapalı ise ne önerirsiniz hocam?
Ben de rakibi olmadığı için kullanıyordum birikim yapıyordum sonra çat diye bu geldi karşıma. Tüm birikimler içeride kaldı destekler kapatıldı. Umarım kısa sürede çözülür ininal'e dönmez.Paranın 18 yaş altının kullanabildiği ön ödemeli kart sektöründe maalesef muadili ya da rakibi yoktu şimdi onun yerine ne kullanacağız? Kullanacak program olarak aklıma Tosla ve Nays geldi ama iyi midir bir bilgim de yok.
Ben de rakibi olmadığı için kullanıyordum birikim yapıyordum sonra çat diye bu geldi karşıma. Tüm birikimler içeride kaldı destekler kapatıldı. Umarım kısa sürede çözülür Ininal'e dönmez.
Kıymetli madenler bölümü sanırım goldtag firması tarafından yönetiliyor. Kıymetli madenlerde 20 bin dolar gibi bir param kaldı. Benzer durumda olan arkadaşların bilgilenmesi için bu mesajı bırakıyorum.
Firma ile görüştüm. Yatırımlar halen Goldtag'de duruyormuş. Goldtag firması, Papara üzerinden yatırım yapanlar için bir arayüz geliştirdiğini, bu sayede kullanıcıların çekim ve görüntüleme işlemlerini yapabileceklerini söyledi. Ayrıca bu süreç için yasal otoritelerle iletişim hâlinde olduklarını da belirttiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.