Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

Kıymetli madenler bölümü sanırım goldtag firması tarafından yönetiliyor. Kıymetli madenlerde 20 bin dolar gibi bir param kaldı. Benzer durumda olan arkadaşların bilgilenmesi için bu mesajı bırakıyorum.
Firma ile görüştüm. Yatırımlar halen Goldtag'de duruyormuş. Goldtag firması, Papara üzerinden yatırım yapanlar için bir arayüz geliştirdiğini, bu sayede kullanıcıların çekim ve görüntüleme işlemlerini yapabileceklerini söyledi. Ayrıca bu süreç için yasal otoritelerle iletişim hâlinde olduklarını da belirttiler.

Paranın 18 yaş altının kullanabildiği ön ödemeli kart sektöründe maalesef muadili ya da rakibi yoktu şimdi onun yerine ne kullanacağız? Kullanacak program olarak aklıma Tosla ve Nays geldi ama iyi midir bir bilgim de yok.

Paranın 18 yaş altının kullanabildiği ön ödemeli kart sektöründe maalesef muadili ya da rakibi yoktu şimdi onun yerine ne kullanacağız? Kullanacak program olarak aklıma Tosla ve Nays geldi ama iyi midir bir bilgim de yok.

7 ay boyunca kullanabilecegim geçici bir kart bulmam gerekiyor benim de meğerse tüm aileye çıkartmıştım Papara'dan kazançda sağlamıştım.

Ben de rakibi olmadığı için kullanıyordum birikim yapıyordum sonra çat diye bu geldi karşıma. Tüm birikimler içeride kaldı destekler kapatıldı. Umarım kısa sürede çözülür ininal'e dönmez.

Ben de rakibi olmadığı için kullanıyordum birikim yapıyordum sonra çat diye bu geldi karşıma. Tüm birikimler içeride kaldı destekler kapatıldı. Umarım kısa sürede çözülür Ininal'e dönmez.

Bir şey olmaz bbva Akbank gibi bankalara da yapıldı siber saldırı veya hesaplardan para çekme uygulamalar kilitlenmişti yaşandı bu durumlar.

Kıymetli madenler bölümü sanırım goldtag firması tarafından yönetiliyor. Kıymetli madenlerde 20 bin dolar gibi bir param kaldı. Benzer durumda olan arkadaşların bilgilenmesi için bu mesajı bırakıyorum.
Firma ile görüştüm. Yatırımlar halen Goldtag'de duruyormuş. Goldtag firması, Papara üzerinden yatırım yapanlar için bir arayüz geliştirdiğini, bu sayede kullanıcıların çekim ve görüntüleme işlemlerini yapabileceklerini söyledi. Ayrıca bu süreç için yasal otoritelerle iletişim hâlinde olduklarını da belirttiler.

Ben sattım direkt aşırı düştü.

Arkadaşlar şu an kartımı ATM de deniyorum 4-5 ATM'den red yedim şu an 2 ATM kaldı onları deneyeceğim çekemiyorum paramı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı