Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

Öğrenci olarak bu karta güvenerek 4 yıldır kullanıyordum. Şu an kartımda yaklaşık bir 800 TL civarı para var çekebilir miyim? Yoksa uygulama eski haline geri döner mi?

@Sez22, her gün çekmeyi deneyin. Günlük 2 bin TL çekebiliyorsunuz. Parayı kurtarmaya bakın.

@AnakinSKY98, uygulama çöktüğü için giriş sağlanamıyor da uygulama, gün içerisinde herhalde düzeltilir.

En sevdiğim karttı meğerse arayüzü olsun kullanımı olsun bildiğin 17 yaşımda olmama rağmen bana IBAN sağlamıştı. Şimdi ne kullanacağız ya? Papara'yı kaldırırlar mı şimdii?

Başka bir şey kullanmak sorun degil hocam da içeride parası olanlarin paralarını almasi önemli umarım devlet bir çözüm bulur açıklama yapar.

Başka bir şey kullanmak sorun degil hocam da içeride parası olanlarin paralarını almasi önemli umarım devlet bir çözüm bulur açıklama yapar.

Karta 900 para atmıştım. Okulda kantinde hiçbir şey yokken harciyordum şu an herhalde bir 800 TL kaldı okuldan çıktığım an Instagram'a bakınca haberleri gördüm para çekilebiliyor mu şu an?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı