Pixel_less
Kilopat
Hocam mobil veri ile Wi-Fi arasında geçiş yapın ara ara. Düzelebiliyor bazen.Hocam ben uygulamaya girebiliyorum tam birikim hesabına giriş yaptığımda IP hatası veriyor.
Hocam mobil veri ile Wi-Fi arasında geçiş yapın ara ara. Düzelebiliyor bazen.Hocam ben uygulamaya girebiliyorum tam birikim hesabına giriş yaptığımda IP hatası veriyor.
Değil mi ya. Bende de veriyor. Eskiden CS 1.6'da denediğimiz IP sıfırlama taktiklerini denedim de yemedi. En son kendi internetimle gireyim dedim 3 5 dakika bakındıktan sonra tekrardan IP hatası verip attı uygulamadan. Garip şeyler oluyor.Hocam ben uygulamaya girebiliyorum tam birikim hesabına giriş yaptığımda IP hatası veriyor.
Aktif olarak kullanmam. Aboneliklerde falan ara ara para atıp kullanırım herhalde. 100-200 fazlasını tutmaya gerek yok.Şimdi haberim oldu peki bundan sonra Papara kullanacaklar var mı?
Değil mi ya. Bende de veriyor. Eskiden CS 1.6'da denediğimiz IP sıfırlama taktiklerini denedim de yemedi. En son kendi internetimle gireyim dedim 3 5 dakika bakındıktan sonra tekrardan IP hatası verip attı uygulamadan. Garip şeyler oluyor.
Eğer site ölmezse cashback abonelikler için ufak ufak kullanırım ben muhtemelen. ufak miktarlar atarak. Bundan sonra büyük miktar tutan olacağını sanmıyorumŞimdi haberim oldu peki bundan sonra Papara kullanacaklar var mı?
Bundan sonra büyük miktar tutan olacağını sanmıyorum.
Zor da olsa parasını alabilen hocalarımız olmuş hocam. Bende 9 10 gibi çıkıp deneyeceğim. Akbank ATM'lerinde para alınabiliyor ama sınırlı galiba.Ne yaptınız? Parasını geri alabilen var mı?
Hocam benim işim biraz zor hrcanabilir hesaptaki tüm parayı aldım ama birikim hesabımda 15000 kaldı onu almak için bir 2 ay bekleyeceğim galiba.
Uygulamayı yoklamayı devam edin illa denk getirirsiniz. Sonra günde 2000 ₺ çekerek 8 günde bitirirsiniz. Ne olacağı belli olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.