Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

Hocam dün çekebilmiştim ama bugün çekemedim, IBAN'dan tek çekebildim.
Bende Papara olayının ilk günü sabah ilk işlemden sonra çekememiştim. Akşama doğru naysın banka kartı ile yükleme bölümü bakıma girdi. Ertesi gün bakım çalışması bitince çekebilmiştim.

Para çekimi bende sorunsuz çalışmakta. Hem kart hem QR çekebiliyorum paramı. Bugün de bankadan çocuk hesabı açıp tüm paramı oraya yatırdım.

Ama Papara'yı kullanmaya devam edeceğim cashback ve kolay ödeme için. Ayrıca metal card da var boşa gitsin istemiyorum.

Para çekimi bende sorunsuz çalışmakta. Hem kart hem QR çekebiliyorum paramı. Bugün de bankadan çocuk hesabı açıp tüm paramı oraya yatırdım.

Ama Papara'yı kullanmaya devam edeceğim cashback ve kolay ödeme için. Ayrıca metal Card da var boşa gitsin istemiyorum.

Para gönderilebiliyor artık, düzelmiş denedik arkadaşla.

Papara'da durumlar sanırım yavaştan normale dönüyor. Sabah banka hesabından Papara'ya para göndermeye çalıştım, oldu. Papara'dan para göndermedim de gönderilip gönderilmediğini bilemiyorum. 3 bin TL de limit var.

@Enes5454, bugün ATM'de çocuğun birisi Papara kartıyla para çekimi yapıyordu, sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı