Papara hesabı bloke oldu

lightmqueen

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 25 bin TL harcama yaptım ve sonra Papara hesabım bloke oldu ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerini arayıp açtırın hocam. Fakat şuna dikkat edin, hesaba hangi telefon numarası bağlı ise o numaradan arayın. Aksi takdirde işlem yapamıyorlar. Bende bir kere farklı numaradan aradım işlem yapamadılar. Hesaba bağlı numaradan aradım işlem yaptılar.

Müşteri hizmetlerini arayıp açtırın hocam. Fakat şuna dikkat edin, hesaba hangi telefon numarası bağlı ise o numaradan arayın. Aksi takdirde işlem yapamıyorlar. Bende bir kere farklı numaradan aradım işlem yapamadılar. Hesaba bağlı numaradan aradım işlem yaptılar.

Diyelim hatta ulaşamıyoruz memlekette unuttuk veya telefon çalındı ve hesapları geri almaya çalışıyoruz mevzu acil. Yine de mi yapmıyorlar? Böyleyse ben hesabı kapattırayım.

Diyelim hatta ulaşamıyoruz telefon çalındı ve hesapları geri almaya çalışıyoruz mevzu acil. Yine de mi yapmıyorlar? Böyleyse ben hesabı kapattırayım.
Bilmiyorum valla hocam. Benim bir sorunum oldu Papara müşteri hizmetlerini arkadaşın telefonundan aradım, kayıtlı bir Papara hesabınız bulunmamaktadır gibi bir şey dedi kapandı. Kendi numaramdan aradım hesaba bağlı olan direk müşteri hizmetlerine bağlandı.

Diyelim hatta ulaşamıyoruz memlekette unuttuk veya telefon çalındı ve hesapları geri almaya çalışıyoruz mevzu acil. Yine de mi yapmıyorlar? Böyleyse ben hesabı kapattırayım.

Bence öyle bir şey olursa temel birkaç soruyu sorup yardımcı olurlar eğer yapmazlar diye şüpheleniyorsan arayıp sorabilirsin böyle bir durum var mı diye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı