Papara hesabı nasıl sözleşmeli yapılır?

schenzy26

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir Papara kartım bulunmuyor. Papara kart olmadan sözleşmeli hesaba geçebilir miyim? Kart olmadan para çekmek istiyorum.

Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir Papara kartım bulunmuyor. Papara kart olmadan sözleşmeli hesaba geçebilir miyim? Kart olmadan para çekmek istiyorum.
Kendizine ait kart çıkartıyorsunuz uygulama üzerinden çıkınca zaten sözleşmeli kart olarak geçiyor o. Veya teknosada falan başka bir kartı satılıyor ismini bilmiyorum ondan alabilirsinzi. light kart herhelde.

Bana çıkıyordu hocam, emin misiniz? Yoksa değişiklik mi yaptılar.

Bana geçmedi her türlü onaylamayı yaptım onaylı hesap oldu Papara'yı aradım kendinize ait banka hesabından 100 TL atmalısınız dediler kendi banka kartım olsa niye Papara kullanayım zaten tek kelimeyle rezalet firma.

Hesap doğrulama aşamasında hesabınızı fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC ile onayladıysanız kartsız sözleşmeli olabiliyorsunuz. Diğer türlü uygulamadan veya papara.com'dan kart almanız gerek. (18 yaş ve üstü için)

Sözleşmeli olduğunuzda kartsız bir şekilde QR kod ile ATM'lerden para çekimi yapabilirsiniz.

Not: Sözleşmeli için yaş sınırı yok. Yani 18 yaş altı kullanıcılarda sözleşmeli olabilir.

Hesap doğrulama aşamasında hesabınızı fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC ile onayladıysanız kartsız sözleşmeli olabiliyorsunuz. Diğer türlü uygulamadan veya papara.com'dan kart almanız gerek. (18 yaş ve üstü için)

Sözleşmeli olduğunuzda kartsız bir şekilde QR kod ile ATM'lerden para çekimi yapabilirsiniz.

Not: Sözleşmeli için yaş sınırı yok. Yani 18 yaş altı kullanıcılarda sözleşmeli olabilir.
Değişti diye biliyorum hocam. Ben 1-2 ay önce aldım hiçbir şekilde sözleşmeli olmadı. Onaylı diye geçiyor.

Değişti diye biliyorum hocam. Ben 1-2 ay önce aldım hiçbir şekilde sözleşmeli olmadı. Onaylı diye geçiyor.

18 yaşının altındaysanız sizden önce velinizin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekiyor.

Kendi hesabınızı NFC ile doğruladıysanız: Velinizle beraber sizde otomatik olarak sözleşmeliye geçersiniz.
Kendi hesabınızı NFC ile doğrulamadıysanız: Veliniz sözleşmeli olduktan sonra, sizde fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden hesabınıza giriş yapıp Hesabım (sağ üst) > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğinden işlemleri tamamlayarak sözleşmeli olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı