Hocam zaten velimin hesabı onaylı hesap ama hesapta kart yokYüz doğrulaması falan var hocam. Yüzünü tanınması gerek ve NFC destekleyen telefon lazım diye hatırlıyorum.
Hocam zaten velimin hesabı onaylı hesap ama hesapta kart yokYüz doğrulaması falan var hocam. Yüzünü tanınması gerek ve NFC destekleyen telefon lazım diye hatırlıyorum.
Hocam zaten velimin hesabı onaylı hesap ama hesapta kart yok.
Hesapta kart olmasına gerek yok diye biliyorum. Veli hesabını sözleşmeli hesaba geçirin sonra sizin hesabınızda sözleşmeli olacaktır.
Zaten veli şu an hesabı onaylı hesap nasıl geçireceğimi bilmiyorumHesapta kart olmasına gerek yok diye biliyorum. Veli hesabını sözleşmeli hesaba geçirin sonra sizin hesabınızda sözleşmeli olacaktır.
Hocam ben veliyi nasıl sözleşmeliye geçireceğim.
Hocam ben 4-5 ay önce hesap ayarlarından geçirmiştim. Ayarlarda daha iyi Papara diye bir yer olması lazım. Orada sözleşmeli hesaba geç diye bir şey yok mu?
Hocam benim hesapta yok.
Başlıktaki gibi. Papara hesabımı nasıl sözleşmeli yapabilirim?
Velim hesabı nasıl doğruluyacak.
iDoğrulanmış hesaba geçiş yapabilmek için hesabını NFC desteli bir cihaz ve fotoğraflı yeni kimlik kartınla birlikte doğrulamalısın.
Daha sonra veli onayı için velinin bilgilerini girip veline onay göndermelisin. Velinde kendi Papara hesabını açıp doğruladıktan sonra sana onay verebilir.
Not: Onaylı hesap statüsü kaldırıldı ve sözleşmeli hesap adı Doğrulanmış hesap olarak güncellendi. Artık Doğrulanmış ve Doğrulanmamış hesap olarak iki adet hesap türü var.
Hocam ben veliye nasıl onay göndereceğimi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.