Papara hesabı nasıl sözleşmeli yapılır?

Hesapta kart olmasına gerek yok diye biliyorum. Veli hesabını sözleşmeli hesaba geçirin sonra sizin hesabınızda sözleşmeli olacaktır.

Hocam ben veliyi nasıl sözleşmeliye geçireceğim

Hesapta kart olmasına gerek yok diye biliyorum. Veli hesabını sözleşmeli hesaba geçirin sonra sizin hesabınızda sözleşmeli olacaktır.
Zaten veli şu an hesabı onaylı hesap nasıl geçireceğimi bilmiyorum

Başlıktaki gibi. Papara hesabımı nasıl sözleşmeli yapabilirim?
Velim hesabı nasıl doğruluyacak.

Doğrulanmış hesaba geçiş yapabilmek için hesabını NFC desteli bir cihaz ve fotoğraflı yeni kimlik kartınla birlikte doğrulamalısın.

Daha sonra veli onayı için velinin bilgilerini girip veline onay göndermelisin. Velinde kendi Papara hesabını açıp doğruladıktan sonra sana onay verebilir.

Not: Onaylı hesap statüsü kaldırıldı ve sözleşmeli hesap adı Doğrulanmış hesap olarak güncellendi. Artık Doğrulanmış ve Doğrulanmamış hesap olarak iki adet hesap türü var.

Hocam ben veliye nasıl onay göndereceğimi bilmiyorum
Doğrulanmış hesaba geçiş yapabilmek için hesabını NFC desteli bir cihaz ve fotoğraflı yeni kimlik kartınla birlikte doğrulamalısın.

Daha sonra veli onayı için velinin bilgilerini girip veline onay göndermelisin. Velinde kendi Papara hesabını açıp doğruladıktan sonra sana onay verebilir.

Not: Onaylı hesap statüsü kaldırıldı ve sözleşmeli hesap adı Doğrulanmış hesap olarak güncellendi. Artık Doğrulanmış ve Doğrulanmamış hesap olarak iki adet hesap türü var.
i

Hocam ben veliye nasıl onay göndereceğimi bilmiyorum.

Papara hesabına girdiğinde direkt ana sayfanda veya Hesabım (sağ üst, profil resmi) bölümünden Daha iyi bir Papara Deneyimi yazısına tıklayıp "Velinden Onay İste" seçeneği ile velinin bilgilerini girip veline onay isteği gönderebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı