Çözüldü Papara hesabı ve kart ücreti var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba iyi akşamlar. Anneme para göndermek için ona Papara hesabı açtım.
NFC ile kimlik kartını okuttuk yüz resmini çektik sonra da eve Papara kart Black'i istedik.

Sonra dedim ki ilk parayı gönderim dedim mobil bankama girdim sonra öğrendim ki Papara hesaplar arası para gönderiliyormuş büyük hüsrana uğradım.

Hemen aceleyle hesap ve kartları kapatmak istedim.

Hesap sözleşmeli hesaptı, ayarlardan kapattım. Sonra müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ettirdim hesap kapanmış.

Peki sözleşmeli hesaptı yani ileride bir dosya masrafı ücreti gibi bir ücret gelir mi borç falan?

Aynı şekilde adrese kart istemiştim ama hesap kapattığım için uygulamaya girip kartı kapatamıyorum. Adrese gelir mi? Gelirse kırpıp atabilir miyim ne yapmam lazım?

Aynı şekilde bu adrese istediğim kartın ücretide ileride borç olarak gelir mi?

2. kart için de ücret almadılar benden.
Yeni gelen bir sistem. Ben bu sistem gelmeden önce 6 7 adet kart sipariş vermiştim.
Papara.com ya da mobil uygulaması üzerinden yapacağın ilk Papara Card başvurundan herhangi bir kargo ücreti alınmaz, sonraki isteyeceğin Papara Card’lar için kargo ücreti bedeli 20 TL’dir.

Çözüm
Hesap için masraf yok. İlk kart içinde herhangi bir ücret alınmıyor Ancak 2. kart siparişinizde 20 TL ücret alınmakta.
Kaynak:https://www.papara.com/faq/#!/papara-card/papara-card-ucretli-mi

Hayır ücretsiz hiç bir sıkıntı çıkmaz.
Çok teşekkürler arkadaşlar. Yani dediğim gibi nfc ile kimlik okutarak sözleşmeli hesap açtım ve hemen kapattım herhangi bir borç gelmez yani? Kart içinde aynısı? Hesabı kapattım kartta kapanmıştır herhalde eve gelmez belki.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Yani dediğim gibi NFC ile kimlik okutarak sözleşmeli hesap açtım ve hemen kapattım herhangi bir borç gelmez yani? Kart içinde aynısı? Hesabı kapattım kartta kapanmıştır herhalde eve gelmez belki.
Borç gelmez. O bahsettiğiniz borç meselesi ceza oluyor. Suç işlemediğiniz sürece bir şey olmaz.

Borç gelmez. O bahsettiğiniz borç meselesi ceza oluyor. Suç işlemediğiniz sürece bir şey olmaz.
Anladım hocam teşekkürlerde aslında tam olarak şunu demek istedim:

Şimdi nfc kimlik ile sözleşmeli hesap açtırdım kart istedim. Sonra hesabı kapattım.

Yani hesap açılış ücreti kart basma ücreti sonradan gelir mi demek istedim. Hesap açma ücreti kartın ücreti? Basılması plastik sonuçta hesap açımı hep emek isteyen şeyler bedava mı yani? Ücreti gelmez yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı