Papara hesabına para atmak

Sueqraa

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Harry Potter'a tapıyorum.
Selamlar, Papara kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Ancak bir sıkıntım var. Benim adıma banka hesabı yok, reşit değilken annemin adına aldığım kartı kullanıyorum. Benim adıma olan tek kart ziraat katılım ama ondan Papara'ya para gönderemiyorum. Sözleşmeli hesap gibi şeyleri varmış. Şimdi ben sözleşmeli bir hesaba geçince benim adıma olmayan bir banka hesabından para transferi gerçekleştirebiliyor muyum? Sözleşmeli hesaba nasıl geçeceğimi de pek anlamadım, Black kart almam gerekiyor galiba. Bu konularda aydınlatırsanız sevinirim. Normalde gidip Akbank'tan falan kart alırdım ama salgından dolayı uzak duruyorum.

Annenizin veya babanızın hesabına yan kart olarak 18 yaşından küçükseniz hesap açtırabiliyorsunuz. Hele de meslek lisesinde okuyorsanız staj paranızın yatması için mecburen açılıyor bu hesap.

Papara hesabı aracılığıyla kendi hesabınıza para attığınız için, banka kartındaki isimle Papara isminiz uyuşmazsa para size geri iade edilir.

Onun yerine ATM'den yükleme yaparak kullanabilirsiniz veya annenize/babanıza bir Papara hesabı açıp ondan kendinize para aktarımı yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı