Çözüldü Papara hesap onaylaması için yeni kimlik şart mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Dostlar öncelikle selam. Kendime Papara açmaya karar verdim ama onaylayamadım. Bildiğiniz üzere eski kimlik ya da yeni kimlik istiyor doğrulama için. Dün yeni kimlik başvurusu yaptım ve beklemekteyim. Papara'yı doğrulamak için yeni kimliği mi beklemeliyim yoksa eski kimlikle doğrulasam bir sorun olur mu onu merak ettim. Ayrıca eski kimliğimde 2 adet delik bulunmakta, yeni kimlik başvurusunda delindi ya da zımbalandı nasıl anlatacağımı bilemedim. Kısaca ne yapmalıyım?

Çözüm
Dostlar öncelikle selam. Kendime Papara açmaya karar verdim ama onaylayamadım. Bildiğiniz üzere eski kimlik ya da yeni kimlik istiyor doğrulama için. Dün yeni kimlik başvurusu yaptım ve beklemekteyim. Papara'yı doğrulamak için yeni kimliği mi beklemeliyim yoksa eski kimlikle doğrulasam bir sorun olur mu onu merak ettim. Ayrıca eski kimliğimde 2 adet delik bulunmakta, yeni kimlik başvurusunda delindi ya da zımbalandı nasıl anlatacağımı bilemedim. Kısaca ne yapmalıyım?
Yeni kimliği beklemenizi tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz.
Maalesef belgeyle de eski kimlikle de olmadı. Bütün bilgileri doğru giriyorum ama olmuyor. Büyük ihtimalle eski kimliğim geçersiz olduğu için böyle diyor. Mecburen yeni kimliği bekleyeceğiz. Yine de cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.
Şöyle bir şey var, eski kimliğinizdeki tüm bilgiler yeni kimliğe de geçiyor. Bir şey değişmiyor yani. Sadece yeni kimlik kartında seri numarası farklı oluyor. Aslında olması lazım ama anlamadım.

Şöyle bir şey var, eski kimliğinizdeki tüm bilgiler yeni kimliğe de geçiyor. Bir şey değişmiyor yani. Sadece yeni kimlik kartında seri numarası farklı oluyor. Aslında olması lazım ama anlamadım.

Şu yanlış bu yanlış da demiyor hocam. Direkt kimlikle ilgili bir hata veriyor. Eğer seri numarası değişiyorsa ondandır büyük ihtimalle.
Yeni kimliği bekledim ve geldiğinde hesabımı onayladım. Ben daha geç geleceğini düşünmüştüm ama aşırı hızlı geldi. Mesaj yazanlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı