Papara ile sahibinden.com iade süreci ne kadar sürer?

sahannn

Picopat
Katılım
4 Nisan 2021
Mesajlar
264
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, sahibinden.com sitesinden ürün aldım, sonra iade ettim bir sebepten ötürü. İadem 6 Mayıs'ta onaylandı, Papara'ma ne zaman geçer? 1 ile 7 gün arasında deniliyor. Foruma sorma sebebim tecrübelerinizi öğrenmek. Bayram geliyor, bir sipariş vermem lazım. Bu süreci hızlandırma şansım var mı? Onu da belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü 30 iş günü muhabbeti vardı. Genelde 1 hafta gibi sürede geliyordu en azından yurt dışı alışverişlerinde öyleydi. Sizde daha erken gelmesi lazım.
 
Kredi kartlarına 1-7 iş günü içerisinde
Banka kartları veya önödemeli kartlara da 3-15 iş günü içerisinde iade oluyor ortalama olarak.

Papara kart önödemeli kart kategorisinde sanırım. 2 hafta içerisinde iadenizi alırsınız bu da en kötü ihtimalde tabii.
 
AliExpress uzun sürüyor. En erken 3-5 güne geldiği oluyordu. Ama 2 hafta ve 1 ay gibi süre zarfında da geldiği oluyor. Sağlayıcıdan sağlayıcıya değişiyor.

Satıcıya mesaj attım. Sizden daha üst bir model alacağım için siparişimi iptal edebilir misiniz diye. Eğer iade süresi satıcının elinde ise işe yarar herhalde. Ama cidden bir üst model alacağım.
 
Dediğim gibi 1 ile 7 gün içinde gelir dedi müşteri hizmetleri bende tecrübesi olan vardır diye konu açtım daha erken veya daha sonra gelen yazsın diye.
 
Satıcıya mesaj attım. Sizden daha üst bir model alacağım için siparişimi iptal edebilir misiniz diye. Eğer iade süresi satıcının elinde ise işe yarar herhalde. Ama cidden bir üst model alacağım.
Satıcılar bazen kurnaz oluyor. Sizde de oldu mu bilmem ama bazen çekilen paranızın üstünü isteyip diğer talebinizi yerine getiriyor. Öyle talep etmeniz zaman açısından avantajlı olurdu.
 
Bende öyle bir sorun olmadı çok şükür iade talebim kabul oldu sadece kartıma yatmasını bekliyorum umarım yakın zamanda yatar bayram yaklaşıyor kargocular çalışmıyor bayramda diye biliyorum.
 

Geri
Yukarı