Aynı sorunu bende yaşadım. 1 ayda gelebildiler.
Benim anlamadığım şey, hem adresimiz yakın gelin alın diyorlar. Madem yakınsa, siz getiriverin işte. Umarım bu kargo firmasıyla bir daha yolum kesişmez.

Yakın zamanda bende Papara Black Card aldım. Kart basıldıktan 2 hafta sonra sorunsuzca tarafıma ulaştı.

Benim elime kart 10 günde ulaşmıştı, sizin aksinize firma ile sorun yaşamadım.
Kartı aslında 8.gün alacaktım ama o gün beni aradıklarında açamadım, dana gibi uyuyordum.
Bu sebeple 10. günde teslim aldım.

@T21, problem yaşamamanıza sevindim. Sanırım şehirden şehire farklılık gösteriyor.

İfadeler: T21
Birden fazla Papara kart değiştirdim, aynı şekilde pep kartda agt ile geliyor hep ertesi gün veya 1 sonraki gün geldi. Hatta en son gelen Papara kart 1 gecede gelmişti. Sanırım esnaf kurye olayı olduğu için sıkıntılı, Papara'ya veya AGT'ye bildirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Papara Black Card 3 günde teslim edilmişti. Kart basıldı, iki güne de geldi. Amazon'dan aldığım ürünleri de aynı gün getiriyorlar. Amazon express teslimat AGT ile çalışıyor. Normal Prime teslimat da Kolay Gelsin firması ile çalışıyor bildiğim kadarı ile. Hiç şikayetim olmadı. Hatta memnun olduğum bir kargo firması. Demek ki Amazon'a özel olarak çalışıyorlar. Başka alışveriş sitelerinde denk geldiğim bir kargo firması değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…