tekrardan siparis etmek zorunda olacağım ozaman değil mi?Iade olacak.
tekrardan siparis etmek zorunda olacağım ozaman değil mi?Iade olacak.
hmm teşekkürler bunu deneyeceğimEvde olmanız gerekmiyor, benimki ben evde yokken gelmişti, kimliğimin fotoğrafını attım, anneme teslim ettiler
Arkadaşlar ben Papara kart sipariş ettim kendi evime. Fakat ben memleketteyim annem ve babam evde (Papara kartı kendime bilgilerimle sipariş ettim) kargocu T.C. Falan istiyorlarmış. Ben evde olamayacağım gibi duruyor. Kimlikte bende annemler o kartı alabilir mi? T.C. Noyu söyleseler kargocuya verir mi? Kargocu vermezse karta ne olur anlatır mısınız?
Yani.Bilemiyorum.tekrardan siparis etmek zorunda olacağım ozaman değil mi?
Kurye kimliğini alıp bilgilerini dolduruyor ve imza alıyor, o yüzden veremezler.
Kart iade edilir. Sonra tekrar göndermeleri için yazarsınız. Ama bunu yapmak yerine kargo şubesini arayıp durumunuzu anlatın belki yardımcı olurlar.Hmm vermezlerse tekrar sipariş edebilme şansım oluyor mu bir arkadaş kart iade edilecek diyorduda.
Kart iade edilir. Sonra tekrar göndermeleri için yazarsınız. Ama bunu yapmak yerine kargo şubesini arayıp durumunuzu anlatın belki yardımcı olurlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.