Papara kart aldım sözleşmeli hesaba geçmiyorum

fatihh11

Decapat
Daha fazla  
D&R'dan Papara kart aldım fakat sözleşmeli hesaba nereden geçebilirim bilmiyorum uygulamada hesabı onaylamak için kart sipariş et diyor ama ben kart aldım zaten.

Kartı papara uygulamasından sipariş edeceksiniz. Kurye kartı kapınıza getirince 18 yaş üstü birinin imza atması gerek.

Kartı aldıysanız eğer uygulama üzerinden kart bilgilerini ekleyip tanıtmanız gerekiyor. Daha sonra Sözleşmeli hesap başvurusu yapılıp beklemede kalabilirsiniz. Ben hesabı sildikten 1 ay sonra tanımlandı. (Gecikme yaşanabiliyor)

D&R'dan Papara kart aldım fakat sözleşmeli hesaba nereden geçebilirim bilmiyorum uygulamada hesabı onaylamak için kart sipariş et diyor ama ben kart aldım zaten.

D&R ve diğer anlaşmalı satış noktalarından alınan kartlar beraberinde teslim formu barındırmadığı için o kartlarla sözleşmeli hesaba geçiş yapamazsınız. 18 yaş üstüyseniz ve banka hesabınız varsa 1 Ocak itibarıyla, Papara hesabınıza 100₺ EFT gönderimi yaparak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir veya Papara uygulamasından yeni bir Papara Card başvurusu yapabilirsiniz.

18 Yaş altıysanızda, sizden önce velinizin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerek. Ardından NFC destekli bir cihaz üzerinden Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç adımını kullanarak sözleşmeliye geçiş yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı