Papara kart alınır mı?

metozk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: MSI Thin GF63
İşlemci: 12.Nesil Intel Core i7-12650H
RAM: 16GB (2x8 GB) DDR4
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050
Selam. 16 Ağustos günü 13 yaşıma gireceğim, uzun zamandır ininal kullanıyorum. Papara'da 13 yaş sınırı olduğu için 16 Ağustos günü kimlik fotoğrafını gönderip Papara hesabı açayım diyorum. Aranızda hiç Papara kullandığı için mağdur olan var mı veya ininal daha iyi diyen? Bekliyorum cevaplarınızı.

Papara güzeldir cashback sistemi ile güzel güzel faydalanıyorum bana bir sıkıntı çıkartmadı çıkarttığı tek sorun youtube üzerinden premium alırken olmuştu müşteri hizmetleri ile konuşup sorunu çözmüştük.

Tc kimliğinde olan fotoğraf güncel olmalı, ben 14 yaşımdayken hesap açmaya çalıştım Tc kimliğimde 10 yaşında olduğuum için kabul olmadı. 3 yıldır kullanıyorum bir problem yok. Alışveriş yapmaya çok yönelik, her imkanı sunuyor. Müşteri hizmetleri ve kargolaması biraz sorunlu diye biliyorum fakat çok memnunum.

18 yaş altı için Papara iyidir. Kullanıcısıda çok.

18 yaşıma kadar Papara kullandım hem Steam üzerinden veya farklı sitelerden yaptığım her alışverişte bana cashback sundu gayet güzeldir.

Selam. 16 Ağustos günü 13 yaşıma gireceğim, uzun zamandır ininal kullanıyorum. Papara'da 13 yaş sınırı olduğu için 16 Ağustos günü kimlik fotoğrafını gönderip Papara hesabı açayım diyorum. Aranızda hiç Papara kullandığı için mağdur olan var mı veya ininal daha iyi diyen? Bekliyorum cevaplarınızı.
Kaç senelik Papara kullanıcısıyım, hiçbir konuda İninal'ın Papara'dan daha iyi olduğunu görmedim. Papara kart alınır, kullanılır. İninal'ın boy boy para kesintilerini Papara'da yaşamazsın. Al ve kullan, öneririm.

Teşekkürler cevaplarınız için. Peki, ben ininal karttaki kart şifresi ve uygulama şifresi farklı. Paparada böyle bir durum varmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı