Evet nereye baksam çipli. Galiba 2019 üretimli çünkü kullanım süresi 2029'da bitiyor.
Çipli olması ne avantaj sağlıyor?
Çipsiz de her ATM'de kullanabilir miyim?
Son olarak da Origin Euro kullanıyor o zamanki kur mu olur biraz fark olabilir mi?
Boş sorularla sizi sıkıyorum ama yaşım küçük hiç kart kullanmadım o yüzden. Şimdiden teşekkür ederim.
Evet nereye baksam çipli. Galiba 2019 üretimli çünkü kullanım süresi 2029'da bitiyor.
Çipli olması ne avantaj sağlıyor?
Çipsiz de her ATM'de kullanabilir miyim?
Son olarak da Origin Euro kullanıyor o zamanki kur mu olur biraz fark olabilir mi?
Boş sorularla sizi sıkıyorum ama yaşım küçük hiç kart kullanmadım o yüzden. Şimdiden teşekkür ederim.
1-Size ekstra güvenlik sağlar.
2-Evet her ATM destekler.
3-Papara ne yazıkkı bir banka gibi kurları var o zaman ki kur değil üstüne 0.20~50 kuruş daha ekleyin.
1-Size ekstra güvenlik sağlar.
2-Evet her ATM destekler.
3-Papara ne yazıkkı bir banka gibi kurları var o zaman ki kur değil üstüne 0.20~50 kuruş daha ekleyin.
Genellikle kart bilgilerinizi yanlış girdiğinizde olur bu hata, Epic Games'te bir şey alırken kredi kartı kısmını seçip bilgileri doğru girmenize rağmen bu hatayı veriyor ise sanal kart oluşturun, onunla alın, Papara'da sanal Kart açtığında para atman gerekmez, Papara'da tek bakiye vardır ve tüm kartlarda aynı bakiye vardır.